ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Το πέναλτι ήταν 50-50"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάμιρ Κάναντι τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ και στάθηκε σε 2-3 λάθη του διαιτητή Παπαπέτρου, αν και για το πέναλτι δεν πήρε σαφή θέση.

Το τέλος του αήττητου σερί του Ατρομήτου ήρθε στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-1 κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Παρ' όλα αυτά ο Ντάμιρ Κάναντι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ατρομήτου στάθηκε και στη διαιτησία του Παπαπέτρου.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η καλή απόδοση της ομάδας μου. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά και σταθήκαμε πολύ καλά. Κι ο ΠΑΟΚ, βέβαια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Νομίζω ήμασταν πάντοτε παρόντες στο παιχνίδι και 2-3 κρίσιμες αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν τον αγώνα. Η ήττα ήρθε από αυτές τις αποφάσεις" ήταν τα πρώτα του λόγια στην κάμερα της NOVA.

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό που θα θέλαμε και είχαμε ελπίδες. Και μετά το 0-1 θα μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα με ένα οφσάιντ. Πήρε μία λάθος απόφαση ο διαιτητής και αυτό ήταν κρίσιμο για εμάς. Για το πέναλτι, εγώ το είδα να είναι 50-50.

Πάντως ήταν κρίσιμο το σημείο στο οποίο επετεύχθη. Για το δεύτερο ημίχρονο, νομίζω αμυνθήκαμε καλά. Δεχτήκαμε το γκολ, έγινε το 2-1 μετά η ομάδα προσπάθησε πολύ για το γκολ της ισοφάρισης και γι αυτό θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την απόδοσή της. Είχαμε και τέσσερις σημαντικούς παίκτες που μας έλειπαν" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το παιχνίδι:

"Δεν θεωρώ ότι ήταν θέμα συγκέντρωσης και πως δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός. Και φυσικά είναι δύσκολο για 90 λεπτά να κάνεις όλα τέλεια και ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Και μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και θα ήταν ευκολότερο να πάρουμε σήμερα τη νίκη. Και αυτό ήταν στη φάση του οφσάιντ με τον Ντιγκινί αλλά και στην ευκαιρία με τον Βασιλακάκη που χάσαμε".

Τέλος, για τις ομάδες της κορυφής που έχει αντιμετωπίσει, είπε: " Η κάθε ομάδα έχει τη δική της ποιότητα. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ εκτός έδρας. Και οι τρεις ομάδες είναι δυνατές και έχουν καλή ποιότητα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ