ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι για "προκλήσεις", αποβολές και Μάντσον

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Κάναντι ICON

Ο Νταμίρ Κάναντι υποστήριξε μετά τη νίκη (1-0) του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης ότι η ομάδα του κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα γκολ. Μίλησε για προκλήσεις των αντιπάλων, ενώ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μάντσον.

Μετά τη νίκη (1-0) επί του Αστέρα που έφερε τον Ατρόμητο στην κορυφή της Super League Σουρωτή, ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε: " Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γι' αυτή τη νίκη, διότι όταν κάνεις μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει καλή οργάνωση στην άμυνα και είναι καλή στις αντεπιθέσεις για να πάρει προβάδισμα.

Τα πρώτα 10-12 λεπτά ξεκινήσαμε καλά, μετά έπεσε ο ρυθμός και αυτό συνέβη και λόγω των προκλήσεων των αντιπάλων. Το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά για εμάς με τις αποβολές και το σούπερ γκολ από τον Μάντσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρο ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το ερώτημα ήταν πόσο θα μπορούσε να φτάσει το σκορ. Έχω μετρήσει στο δεύτερο ημίχρονο 8-9 σπουδαίες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Χαιρόμαστε πολύ για τους βαθμούς που πήραμε και που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και είμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

Θα δουμε τη Δευτέρα τι έχει ο Μάντσον που θα κάνει τη μαγνητική. Νομιζω ότι ο λόγος που δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ ήταν οι σπουδαίες επεμβάσεις του τερματοφύλακα και τα δοκάρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην κορυφή ο Ατρόμητος, 1-0 τον Αστέρα που έμεινε με 9 παίκτες
Ούμπιδες: "Να δουλεύουμε με το κεφάλι μας κάτω"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ