ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Εμείς η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)
Κάναντι EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για τον Ατρόμητο, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) σε βάρος του Λεβαδειακού. Διαβάστε τι είπε ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών.

Μετά το 0-1 επί του Λεβαδειακού, ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε ότι ο Ατρόμητος είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στη Super League και ότι αυτό τον κάνει υπερήφανο. Σημειώνεται πως η ομάδα του Περιστερίου έχει οκτώ τρίποντα μακριά από την έδρα της, αλλά τόσα έχει και ο ΠΑΟΚ.

Οι "κυανόλευκοι" έχουν όμως τους περισσότερους εκτός έδρας βαθμούς, 29, τη στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά έχει 28 (τη διαφορά κάνουν οι περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες). Μετά τον αγώνα στη Βοιωτία ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου είπε:

"Είμαι πολύ υπερήφανος πάνω από όλα γιατί με αυτήν την εκτός έδρας νίκη καταφέραμε να είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες. Αυτό για τον Ατρόμητο δεν είναι κάτι εύκολο, κάτι νορμάλ. Το καταφέραμε με πολλή και σκληρή δουλειά.

Κάποιες φορές είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Έχουμε εξασφαλίσει την είσοδό μας στο Europa League και αυτό είναι παρακαταθήκη και διαβατήριο για μια ακόμα εξαιρετική χρονιά τη νέα σεζόν και στο Europa League".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ