ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Εκπληρώσαμε το όνειρο, θα δούμε την εβδομάδα για τους δανεικούς"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, στάθηκε στο ευρωπαϊκό όνειρο που εκπλήρωσαν ο ίδιος και οι παίκτες του, ενώ υποστήριξε ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν συζητήσεις για τους δανεικούς.

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε την 4η θέση στη Super League, αφού νίκησε εύκολα με 4-1 τον Πλατανιά στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική. Ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών. Νταμίρ Κάναντι, υποστήριξε ότι την εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις για τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ (Ουάρντα, Γιαννούλη, Χατζηισαΐα), Ολυμπιακό (Ρισβάνη) και τον Γιαννιώτη.

"Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ξεκινήσαμε με 18 νέους παίκτες. Είμαι περήφανος που με μία πολύ καλή εμφάνιση εκπληρώσαμε το όνειρο που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με πολλά γκολ. Είχαμε πολύ καλούς συνδυασμούς και θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα γκολ. Ευχαριστώ τους παίκτες, τη διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή, τον πρόεδρο για όλα όσα πετύχαμε", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές: "Αυτό θα φανεί από τις προπονήσεις. Αυτό είναι το διαβατήριο. Αυτό που μπορώ να πω ότι βασικός θα είναι ο Μίρκοβιτς. Όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα κρίνονται από τις προπονήσεις".

Για το σχεδιασμό του καλοκαιριού: "Έχουμε παίκτες που ήδη έχουν συμβόλαιο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους δανεικούς με τον ΠΑΟΚ και με τους Γιαννιώτη, Ρισβάνη. Θα υπάρξουν συζητήσεις αυτή την εβδομάδα ή μέσα στις επόμενες μέρες με τη διοίκηση για αυτό το θέμα. Θα δούμε τι θα προκύψει από εκεί και ανάλογα θα κινηθούμε".

Για τη συνολική πορεία της ομάδας του Περιστερίου: "Τα φιλικά είναι φιλικά. Δεν είναι καθόλου σημαντικά γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα. Από την εμπειρία μου, τα χρησιμοποιούμε τα φιλικά για την προετοιμασία μας, όχι για να κερδίσουμε κάτι. Γνωρίζω ότι εδώ στην Ελλάδα είναι σημαντικά τα φιλικά, αλλά για μένα είναι απλά μέρος της προετοιμασίας, για να δοκιμάσω πράγματα και πρόσωπα. Αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ