ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÊÁÍÁÍÔÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÊÁÍÁÍÔÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος ήταν η διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα.

O Ατρόμητος πήρε μεγάλο διπλό στο "Γ. Καραϊσκάκης", επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν μία αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων και πήραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος ήταν η διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα.

"Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ο στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα. Τα καταφέραμε. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη. Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο στον αμυντικό τομέα, αλλά είχα πει στην ομάδα μου πως έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να γίνουμε πιο δραστήριοι, όπως και συνέβη", δήλωσε ο Αυστριακός τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ