ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Είμαστε τρεις βαθμούς από το Champions League"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, έθεσε για πρώτη φορά ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και την έξοδο στο Champions League ύστερα από τα νέα βαθμολογικά δεδομένα με την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να κινείται αθόρυβα, μακριά από το "θόρυβο" που δημιουργούν οι τρεις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία της Super League Σουρωτή.

Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που μιλά για Champions League. Κι αυτό εκφράστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, από την επίσημη σελίδα του στο Facebook έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά και τα νέα βαθμολογικά δεδομένα.

Άλλωστε, μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία, ο Ατρόμητος απέχει από τη δεύτερη θέση τρεις βαθμούς!

"Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα μου απέναντι στην Ξάνθη, τον άμεσο ανταγωνιστή μέχρι το Σαββατοκύριακο. Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και είμαστε μόνο τρεις βαθμούς από τη δεύτερη θέση (από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί) και την έξοδο στο Champions League. Τώρα πρέπει για μια ακόμα φορά να μαζέψουμε όλες μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε στην τελική ευθεία της σεζόν να δώσουμε "τέρμα γκάζι"", αναφέρει στην ανάρτησή του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ