ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Δεν μας προκαλεί φόβο ή άγχος η κορυφή, μας γεμίζει κίνητρο"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Κάναντι ICON

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την έως τώρα εκπληκτική πορεία της ομάδας του και τον στόχο που παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, παραχώρησε τη καθιερωμένη συνέντευξη στη "NOVA" με τον τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου να μιλάει για πρώτη φορά από τη θέση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Ο Κάναντι μίλησε για το άγχος που μπορεί να προκαλέσει ή όχι η κορυφή, για την επόμενη μέρα στην ομάδα του Περιστερίου αλλά και για το στόχο και τα ρεκόρ της φετινής σεζόν.

Για το αν η κορυφή του προκαλεί άγχος:
«Όχι, η κορυφή δεν μας προκαλεί κανένα φόβο ή άγχος. Αντίθετα, μας γεμίζει με κίνητρα. Είναι μια επιβράβευση για μας για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουμε εκεί. Σίγουρα χαιρόμαστε που είμαστε στην κορυφή και θα δώσουμε τα πάντα για να μείνουμε εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που παλεύω για να μείνω στην κορυφή. Το ίδιο ίσχυε και με τη Ραπίντ Βιέννης, όσο ήμουν στην Αυστρία».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα:
«Θα πρέπει να εστιάσουμε στο πώς τους ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες. Πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας δουλειά, στην προετοιμασία μας. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας και να μην ακούμε τι γίνεται γύρω μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία των παιχνιδιών μας και να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα».

Για το καλοκαίρι που πέρασε:
«Είναι πολύ δύσκολο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δουλέψει κάτι τόσο καλά, αλλά με την επικοινωνία που είχαμε εγώ με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο, μου έδειξαν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο project και αν πάρουμε σωστές αποφάσεις τότε θα έχουμε επιτυχία. Μετά είναι η δουλειά που κάνουμε εδώ. Έχουμε πεινασμένους παίκτες και με κίνητρο, όπως ο Χατζηισαΐας, ο Ρισβάνης, ο Γιαννούλης και πολλούς άλλους όπως ο Ουάρντα, ο Μπουσουλάτζιτς, ο Γιαννιώτης με τους οποίους έχουμε φτιάξει μια καταπληκτική ομάδα».

Για τα θετικά σχόλια που δέχεται στα social media:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα χειρίζομαι τόσο καλά όσα θα ήθελα τα media. Δύσκολα διαβάζω εφημερίδες, αλλά σας ευχαριστώ και απλά συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για το στόχο της φετινής σεζόν:
«Όπως έχουμε ήδη πει, ο μεγάλος μας στόχος είναι να είμαστε στην πεντάδα. Από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι παραπάνω, θα είναι καλοδεχούμενο».

Για το αν τα ρεκόρ του φετινού Ατρόμητου, του προκαλούν άγχος:
«Δεν είναι άγχος. Δεν ήξερα ότι έχουμε σπάσει τόσα ρεκόρ. Επικεντρώνομαι μόνο στην ομάδα μου. Είναι ευχάριστο να συμβαίνει αυτό. Είναι σημαντικό να μείνουμε πεινασμένοι και να γυαλίζει το μάτι μας».

Για τις εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου:
«Είναι σημαντικό για μένα και ήταν ένα από τα στοιχεία που με έπεισαν για να έρθω στον Ατρόμητο. Στην Αυστρία δεν ακούγαμε καλές ειδήσεις για το ποδόσφαιρο και τη ζωή στην Ελλάδα. Ήταν ένα κίνητρο για μένα να έρθω εδώ, με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο να με πείθουν ότι είναι το σωστό βήμα για μένα. Αυτό που ακούγαμε ήταν για την οικονομική κατάσταση και ότι δύσκολα παίρνεις καλά λεφτά εδώ. Εγώ όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι πολύ δύσκολη λίγκα και θέλω να μεταδώσω μια καλή εικόνα για την Ελλάδα στην Αυστρία».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ