ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÊÁÍÁÍÔÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÊÁÍÁÍÔÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι στάθηκε στη σημασία της νίκης του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ τόνισε πως παρότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την υπεροχή δεν δημιούργησαν ευκαιρίες.

Ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι Περιστεριώτες ήταν εξαιρετικοί στον αμυντικό τομέα, ενώ πέτυχαν το γκολ εκμεταλλευόμενοι μία ολιγωρία των γηπεδούχων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Νταμίρ Κάναντι στάθηκε στη σημασία της νίκης επί ενός τόσο σημαντικού αντιπάλου, ενώ τόνισε πως παρότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την υπεροχή δεν δημιούργησαν ευκαιρίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτή τη νίκη, για τους τρεις βαθμούς που πήραμε απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είχαμε μία πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε σήμερα. Νομίζω ότι η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα για το μηδέν. Παίξαμε σαν ομάδα και για αυτό τον λόγο θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την απόδοσή τους.

Νομίζω ότι εφαρμόσαμε ένα πολύ καλό πλάνο στον αμυντικό τομέα και κρατήσαμε στο πρώτο ημίχρονο τον ρυθμό. Στο πρώτο μέρος όμως δεν ήμασταν πολύ δραστήριοι επιθετικά. Δεν ήμασταν όσο θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα επιθετικά, ήταν κάτι που το θέλαμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πιθανότητες να πετύχουμε ένα γκολ και τελικά τα καταφέραμε. Συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας μας και με τους τρεις βαθμούς που πήραμε".

Την περασμένη εβδομάδα κάνατε την πρώτη σας νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα κερδίσατε τον πρωταθλητή. Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Ατρόμητος;

"Εμείς αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι ότι και στο επόμενο ματς θα βελτιωθούμε και ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Περιμένατε αυτή την εικόνα από τον Ολυμπιακό, έχοντας δει τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Γιουβέντους; Τον περιμένατε κάπως καλύτερο μετά την αλλαγή προπονητή;

"Περίμενα έναν δυνατό και σκληρό Ολυμπιακό που θα έπαιζε πολύ γρήγορα. Έπρεπε να κλείσουμε όλους τους χώρους στην άμυνα. Αυτό καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν και είχε την υπεροχή ο Ολυμπιακός, δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες αν εξαιρεθεί η φάση του Τζούρτζεβιτς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ