ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Αλαζόνας ο διαιτητής, μας αδίκησε"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κάναντι, Μάνταλος, Αγγελόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ξέσπασε με τον διαιτητή Μάνταλο ο Νταμίρ Κάναντι. Ο προπονητής του Ατρόμητου χαρακτήρισε αλαζόνα τον ρέφερι του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς και ότι με τις αποφάσεις του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο 1-1 του Περιστερίου.

"Δεν μ' αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά στην Ελλάδα έμαθα πως πρέπει να μιλάμε". Αυτό ανέφερε ο Νταμίρ Κάναντι μετά το 1-1 του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι οι "αποφάσεις του διαιτητή συνέβαλαν καθοριστικά στο παιχνίδι". Ο Αυστριακός προπονητής των Περιστεριωτών είπε ότι δεν έδωσε πέναλτι στην ομάδα του, αλλά και πως δεν είδε κάποιο πέναλτι που έπρεπε να κερδίσει το "τριφύλλι".

Αρχικά ανέφερε: "Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Υπήρχε πολύ ένταση και συναίσθημα μέσα στο παιχνίδι. Οι αποφάσεις του διαιτητή συνέβαλαν καθοριστικά στο παιχνίδι, αλλά θέλω να κάνω μια ανάλυση. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, στην πρώτη φάση πήρε το προβάδισμα και μάλιστα είχαμε ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Βασιλακάκη και τον Ντάουντα για το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε την ισοφάριση από τα 11 βήματα, από ένα πέναλτι που κατά την άποψή μου δεν ήταν. Αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά και αυτό πονάει. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει κανένα πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε το σουτ του Μάντσον που βρήκε το δοκάρι, μετά είχαμε την ευκαιρία με τον Ουάρντα. Στη συνέχεια μείναμε με 10, αλλά και πάλι αποδείξαμε πως είμαστε πολύ καλή ομάδα και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και με 10 παίκτες. Δυστυχώς στο τέλος δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι, το είδα και στο βίντεο και είμαι σίγουρος πως ήταν πέναλτι. Γι' αυτό το λόγο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή απόδοση που είχαμε σήμερα. Πέρα από το πέναλτι, ο Γιαννιώτης δεν έπιασε σχεδόν καθόλου την μπάλα σήμερα. Ήταν έντονο παιχνίδι, αν και με 10 παίκτες είχαμε καλή απόδοση, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου".

Για τα πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός:

"Δεν έχω δει κάποια φάση για τον Παναθηναϊκό που να υπάρχει πέναλτι".

Για τη φάση του Χατζηισαΐα με τον Μολίνς:

"Δεν το είδα, αν όπως λέτε υπάρχει αυτό, τότε ο παίκτης μου θα έπρεπε να αποβληθεί. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την αντίδραση του παίκτη μου. Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στη συγκεκριμένη φάση. Νομίζω πως γενικά ο διαιτητής σήμερα ήταν πολύ κακός. Αυτό συνέβη στη Λάρισα με εμάς, δεν κατάλαβα στο τέλος γιατί με απέβαλε. Δεν είπα κάτι, θεωρώ πως ήταν αλαζόνας και προκάλεσε ένταση σε ένα παιχνίδι που από μόνο του είχε ένταση.

Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη, έγινε με τον Απόλλωνα, στη Λάρισα, σήμερα... Μπορεί να είναι προκατειλημμένοι μαζί μας. Δεν μ' αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά στην Ελλάδα έμαθα πως πρέπει να μιλάμε. Αυτό συνέβη με τον ΠΑΟΚ, στην Λάρισα και πρέπει να προστατέψω την ομάδα μου. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι".

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του μετά το 1-0:

"Σίγουρα κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Στο 1-0 είχαμε δύο ή τρεις φάσεις που έπρεπε να τις τελειώσουμε και μετά θα μιλάγαμε για ένα άλλο ματς. Πρέπει να το δούμε αυτό και να το διορθώσουμε".

Για το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα και για το "50-50" που είχε πει:

"Δεν ήταν κανένα πέναλτι. Είμαστε απογοητευμένοι και γι' αυτό τον λόγο στα αποδυτήρια μου πήρε 10 λεπτά ώστε να ηρεμήσω την ομάδα, το ίδιο πράγμα έγινε και σήμερα. Μας πήρε αρκετό χρόνο να ηρεμήσουμε την ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ