ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καλύτερα αλλά θα προφυλαχθεί ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Καλύτερα αλλά θα προφυλαχθεί ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο
Ντιγκινί

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το βράδυ τον Πανιώνιο στο τελευταίο φιλικό των δυο ομάδων πριν την πρεμιέρα της Super League με τον Τραϊανό Δέλλα να βγάζει αποστολή στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Ντιγκινί ο οποίος όμως προπονείται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πέμπτο φιλικό παιχνίδι, και τελευταίο αν δεν αναβληθεί η πρεμιέρα της Super League, θα δώσει την Κυριακή το βράδυ στη Νέα Σμύρνη η ομάδα του Ατρόμητου αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη του Πανιωνίου με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 7.00 το βράδυ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε αποστολή αποτελούμενη από 23 ποδοσφαιριστές και άφησε εκτός και πάλι τον Ντιγκινί. Ο στράικερ της ομάδας του Περιστερίου μπορεί να γυμνάστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει με την συμμετοχή του.

Η αποστολή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος Ν., Κιβρακίδης, Κατράνης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Μπάγκα, Μπρίτο, Μπίτολο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος Δ., Ζησόπουλος, Κεϊτά, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Νάτσος, Γροντής, Λαζαρίδης (Κ20), Τσατσόπουλος.

Ο Ντιγκινί μαζί με τους Στόϊτσεφ, Κροσέλ και τον Θεοδωράκη που επίσης είναι εκτός θα κάνουν προπόνηση υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ