ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάκωση στην ωμοπλάτη ο Ρισβάνης

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ατρόμητος, Ρισβάνης EUROKINISSI SPORTS

Από μια κάκωση στην ωμοπλάτη ταλαιπωρείται ο Ρισβάνης και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (9/2). Εκτίει με Ολυμπιακό ο Μπουσουλάτζιτς.

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι.

Την Παρασκευή (9/2) όσοι αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα με spa, πισίνα και αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής.

Η κούραση είναι ένα δεδομένο πρόβλημα για τους Περιστεριώτες ενόψει της κυριακάτικης (11/2, 19:30) αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους", ενώ πονοκέφαλο δημιουργεί στον Νταμίρ Κάναντι η κάκωση στην ωμοπλάτη που ταλαιπωρεί τον Σπύρο Ρισβάνη, που έκανε θεραπεία την Παρασκευή.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο Μπουσουλάτζιτς, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα επιλέξει ο Κάναντι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ