ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Καίγονται" για νίκη Ατρόμητος και Γρηγορίου

"Καίγονται" για νίκη Ατρόμητος και Γρηγορίου

Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο μυαλό των παικτών του Ατρόμητου υπάρχει μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών στο Κυριακάτικο ματς με τη Βέροια.

Τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα για μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος είναι πολλά. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι το αρνητικό σερί μπορεί να αυξηθεί για αυτό και στην ομάδα του Περιστερίου "καίγονται" για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Βέροια εκτός έδρας.

Δεν είναι μυστικό εξάλλου ότι δεν αποκλείεται η αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ημαθίας να είναι και η τελευταία ευκαιρία του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των "κυανόλευκων". Οπότε και ο νεαρός τεχνικός "καίγεται" και θέλει πάση θυσία να δει την ομάδα του να παίρνει τη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε από την Παρασκευή (16/10) την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές με το νεαρό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής στη Βέροια για την 7αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.Hαποστολή θα γευματίσει στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά θα αναχωρήσει (μέσω Θεσσαλονίκης) για την πρωτεύουσα της Ημαθίας με επικεφαλής τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Σπύρο Σοφιανό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ