ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Και επίσημα στην Τουρκία ο Ματέι

Και επίσημα στην Τουρκία ο Ματέι
Ματέι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κοσμίν Ματέι αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Τι δήλωσε ο παίκτης.

Εδώ και λίγες ώρες ο Κοσμίν Ματέι αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο με την ομάδα του Περιστερίου να τον παραχωρεί στην Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, ο Ρουμάνος εξτρέμ θα αντικατασταθεί πιθανότατα από τον Μαρτίν Τόνσο.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Ματέι στο σάιτ του Ατρόμητου:

"Πέρασα εφτά υπέροχους μήνες στον Ατρόμητο έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα γιατί έμαθα πολλά πράγματα απ’ αυτόν. Τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για τη προσπάθεια που έκαναν τον Ιανουάριο για να με φέρουν στον Ατρόμητο κάτι που δεν ήταν εύκολο.

Ο Ατρόμητος είναι ένα κλαμπ που βοηθάει τον ποδοσφαιριστή με τις εγκαταστάσεις του, εφάμιλλες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει όλους τους στόχους του και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναγίνω μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας".

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, τόνισε:

"Εμείς, τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία που είχαμε μαζί του. Ο Κοσμίν ήταν υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ