ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ίωση ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Ίωση ο Γκαρσία στον Ατρόμητο
Πίτου Γκαρσία, Ζέκα, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού καθώς ο Πίτου Γκαρσία ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (7/12) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο καθώς ο Τραϊανός Δέλλας είδε τον Πίτου Γκαρσία να μην γυμνάζεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου είχε μια ελαφριά ίωση και προτιμήθηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα στο γυμναστήριο προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του νεαρού τεχνικού για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Γκαρσία ο οποίος λόγω ελαφριάς ίωσης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο".

Ο Δέλλας έχει όλους τους υπόλοιπους στην διάθεση του ενώ η μόνη δεδομένη απουσία είναι του Κιβρακίδη ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ