ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ισπανικές "σειρήνες" για Τόνσο

Ισπανικές "σειρήνες" για Τόνσο
Τόνσο, Ατρόμητος, Λε Ταλέκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ομάδα της Primera División παρακολουθεί στενά τον 27χρονο Αργεντινό εξτρέμ του Ατρομήτου, Μαρτίν Τόνσο, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα του Περιστερίου λήγει τον Ιούνιο.

Ήρθε στο Περιστέρι τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου για να αντικαταστήσει τον Κοσμίν Ματέι, ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα, με προορισμό την Τουρκία και την Γκεντσλέρμπιρλίγι.

Με την έλευση του Γιώργου Κορακάκη στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, ως αντικαταστάτης του Τραϊανού Δέλλα, ο Μαρτίν Τόνσο εξελίχθηκε σε κομβικό συντελεστή της πορείας της ομάδας.

Ο Αργεντινός μετρά επτά συμμετοχές στη Super League, έχοντας παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες τρεις φορές. Και γκολ "τρίποντα". Όπως αυτό που έδωσε την εντός έδρας νίκη επί της Βέροιας (1-0), την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή (1-2) και την εκτός έδρας νίκη με σπουδαία ανατροπή στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (3-4).

Το συμβόλαιο του Τόνσο με τον Ατρόμητο είναι μονοετές με δεδομένη την πρόθεση της ομάδας να ανανεωθεί η διάρκειά του. Μάλιστα, όπως γνωρίζει το Sport24.gr, ομάδα της Primera División παρακολουθεί στενά τον Αργεντινό και πιθανόν να κινηθεί για την απόκτησή του προσεχώς. Οι τελευταίες του εμφανίσεις, εξάλλου, "ανεβάζουν" τις μετοχές του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ