ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήττα για τον Ατρόμητο στην πρόβα τζενεράλε

Ήττα για τον Ατρόμητο στην πρόβα τζενεράλε
REPORTER IMAGES

Μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Ατρόμητος γνώρισε την φιλική ήττα με 1-0 από την Μπουγιουκσεχίρ στο πιο δυνατό τεστ ενόψει των αγώνα με τους Σουηδούς για το Europa League.

Την ήττα με 1-0 από την Μπουγιουκσεχίρ στο τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό του γνώρισε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση του Europa League με την ΑΙΚ Στοκχόλμης έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά σίγουρα στις ημέρες που απομένουν πρέπει να διορθώσει πολλά για να πάρει την πρόκριση κόντρα στους Σουηδούς.

Η ομάδα του Περιστερίου στο φιλικό που έγινε στην Τουρκία βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, μόλις στο 3', αλλά εν συνεχεία σιγά-σιγά ανέβαζε την απόδοση της ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον ρυθμό της αναμέτρησης μην μπορώντας όμως να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός προπονητής του Ατρόμητου χρησιμοποίησε 18 ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση έχοντας την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

"Πρόβα τζενεράλε έκανε σήμερα η ομάδα μας μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης την οποία θα αντιμετωπίσουμε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Φετίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης αντιμετώπισε την Μπουγιουκσεχίρ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Hτουρκική ομάδα που είχε τον έλεγχο στο α’μέρος προηγήθηκε με σουτ του Σοκόλ στο 3’ μέσα από την περιοχή. Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 16’ όταν το καλό σουτ του Μαρσελίνιο έφυγε άουτ.

Ήττα για τον Ατρόμητο στην πρόβα τζενεράλε
REPORTER IMAGES

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ο Ναπολεόνι ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε εκπληκτικά ο Μπαμπατζάν. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο που ανέκτησε τον πλήρη έλεγχο, είχε ρυθμό, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις. Στο 49’ σουτ του Βίστζα από καλή θέση μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Ούμπιντες έφυγε λίγο άουτ.

Ήττα για τον Ατρόμητο στην πρόβα τζενεράλε
REPORTER IMAGES

Στο 57’ ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ που πέρασε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 60’ ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε το σουτ του Βίστζα. Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 60’ όταν ο Κούρος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά έκοψε τη μπάλα στον Μαρσελίνιο που πλάσαρε πάνω από το δοκάρι. Διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, στο 72’ με διαδοχικά σουτ των Γκαρσία, Γοδόι που έδιωξαν οι τούρκοι.

Ήττα για τον Ατρόμητο στην πρόβα τζενεράλε
REPORTER IMAGES

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τασκινσόι.

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ:Μπαμπατζάν, Ουτσάρ, Τζανσέβ, Αιχάν, Οστορούν, Τεκντεμίρ, Μπατζί, Μοσορό, Ντοκά, Βίστζα, Σοκόλ.

Έπαιξαν και οι: Σίμπασι, Ερντέμ,Αγκάι, Ρότμαν,Eμρέ, Σαχίν, Αλκιλίκ, Αλτούν, Πατντάλ, Αλτούν Τας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος (61’ Μπιτόλο), Έμποου (73’ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Γκαρσία (87’ Λημνιός) , Γοδόι (73’ Μπάλλας), Ουσέρο (87’ Νάτσος), Μαρσελίνιο (73’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (87’ Ρεγκάκος)".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ