ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήρθε Ελλάδα για Ατρόμητο ο Μπίτολο

Ήρθε Ελλάδα για Ατρόμητο ο Μπίτολο
Μπίτολο

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη (17/5) ο Αργεντινός αριστερός μπακ, Μαριάνο Μπίτολο, ο οποίος την επομένη θα περάσει από εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει για δύο χρόνια. Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το βράδυ της Τρίτης (14/7) το Sport24.gr ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως ο ''εκλεκτός'' του Ατρόμητου για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Μαριάνο Μπίτολο (δεξιά στη φωτ.). Την Τετάρτη (15/7) η ΠΑΕ ενημέρωσε επισήμως πως ο ποδοσφαιριστής έφτασε Ελλάδα και θα περάσει από εξετάσεις.

''Στο Περιστέρι βρίσκεται από σήμερα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Μαριάνο Μπιτόλο (Mariano Bittolo). Το μεσημέρι υποβλήθηκε σε ορθοπεδικό έλεγχο από τον επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας Νίκο Πισκοπάκη. Αύριο θα περάσει στην τελική φάση που είναι ο ιατρικός, καρδιολογικός και εργομετρικός έλεγχος πριν ενεργοποιηθεί η συμφωνία που έχει κάνει με την ομάδα μας διάρκειας δύο ετών'' αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Για την καριέρα του παίκτη ο Ατρόμητος σημείωσε: '' O Μπιτόλο γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1990 και η θέση του είναι αριστερός αμυντικός.Ξεκίνησε την καριέρα του από Βελέζ Σάρσφιλντ σε ηλικία 18 ετών και από το 2013 αγωνιζόταν στην Κολόν Σάντα Φε της πατρίδας του, έχοντας σημαντική παρουσία. Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει 14 συμμετοχές σε 16 παιχνίδια''.

Διπλή προπόνηση στα Χάνια

Δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) έκαναν και την Τετάρτη (15/7) στα Χάνια του Πηλίου οι παίκτες του Ατρόμητου. Από το πρόγραμμα απουσιάζει (καθαρά για προληπτικούς λόγους) ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος προπονείται ατομικά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ