ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου
Πίτου Γκαρσία INTIME SPORTS

Το Sport24.gr περνά από το "μικροσκόπιο" τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play off του Europa League.

Πάλεψαν εξαιρετικά οι παίκτες του Ατρόμητου, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα (1-0) από τη Φενέρμπαχτσε στο Περιστέρι. Παλικαρίσια εμφάνιση από τους "κυανόλευκους", οι οποίοι πληγώθηκαν στο φινάλε.

Το Sport24.gr ακτινογραφεί τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, οι οποίοι στάθηκαν περίφημα απέναντι στην πανίσχυρη τουρκική ομάδα.

ΓΚΟΡΜΠΟΥΝΟΦ: Από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος παίκτης του Ατρόμητου. Πραγματοποίησε φοβερές αποκρούσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος. Από τους σοβαρούς λόγους που η ομάδα του Περιστερίου κράτησε το μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά. Στο γκολ που δέχτηκε δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποσοβήσει το... μοιραίο.

ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ: Ο πιτσιρικάς τα πήγε πολύ καλά στο δεξί άκρο της άμυνας. Είχε να τα βγάλει πέρα με τον εκρηκτικό Νανί, αλλά και τον Τζανέρ Ερκίν που προωθούνταν πάρα πολύ. Αντεπεξήλθε εξαιρετικά καλά και του καταγράφεται ακόμα μια θετική εμφάνιση σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Στη δύναμη των Σο και Φερναντάο, ο Λαζαρίδης έπρεπε να αντιπαραθέσει εμπειρία. Και το πέτυχε. Στις περισσότερες μονομαχίες βγήκε νικητής και έκανε πολύ θετική εμφάνιση. Μαζί με τον Φυτανίδη περιόρισαν τη γραμμή κρούσης της Φενέρ.

ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ: Αρχηγική εμφάνιση από τον αρχηγό. Ο Φυτανίδης μαζί με τον Λαζαρίδη πραγματοποίησαν τέτοια εμφάνιση, που ανάγκασαν το επιθετικό δίδυμο της τουρκικής ομάδας να είναι έξω από τα νερά του. Κακή εμφάνιση και από Σο και από Φερναντάο.

ΜΠΙΤΟΛΟ: Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έκανε πολύ συχνές προωθήσεις. Είχε το μυαλό του στο να πάρει τη μπάλα και να βγει στην επίθεση. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που από την πλευρά του δημιουργήθηκαν αρκετά ρήγματα. Ο Μπίτολο αποδεικνύεται πως είναι ιδιαίτερα επιθετικογενής μπακ. Δεν λέμε ότι ήταν κακός, αλλά θα μπορούσε ο Ατρόμητος να το πληρώσει πολύ ακριβά το γεγονός πως έβγαινε τόσο μπροστά. Αυτός ήταν στη φάση του γκολ, αλλά σπρώχτηκε από τον Φαν Πέρσι.

ΓΟΔΟΙ: Ο κόφτης στη μεσαία γραμμή. Προσπαθούσε να βγαίνει πάντα πρώτος πάνω στη μπάλα, ενώ κλήθηκε να τα βγάλει πέρα με τους ντελικάτους παίκτες της μεσαίας γραμμής της Φενέρ. Αρκετές φορές έκανε λάθος στη μεταβίβαση, αν και φυσικά δεν ήταν αυτός ο ρόλος του, δηλαδή να μοιράζει μπάλα.

ΟΥΣΕΡΟ: Ακατάπαυστο τρέξιμο από τον Ισπανό μέσο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε και την κλωτσιά του την έριξε και τάκλιν με αυτοθυσία επιχείρησε. Είχε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και τις περισσότερες φορές τον σκοπό του, δηλαδή να ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες των Τούρκων, τον πέτυχε σε μεγάλο βαθμό.

ΠΙΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ: Από τους παίκτες του Ατρόμητου που προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα, να σπάσει το ρυθμό της Φενέρμπαχτσε και να κάνει τη ζημιά με μια πάσα του. Άλλες στιγμές, ωστόσο, κράτησε τη μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα να τη χάνει και να σπαταληθεί η δυνατότητα μιας καλής αντεπίθεσης.

ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ: Από την πλευρά του, την αριστερή, επιχείρησε να επιτεθεί κυρίως ο Ατρόμητος. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπώρησε αισθητά με τη διεισδυτικότητά του την τουρκική άμυνα, ορισμένες στιγμές δεν τον έκαναν καλά οι αμυντικοί της Φενέρ, όμως εμφανίστηκε και λίγο ατομιστής σε 1-2 περιπτώσεις. Στο δεύτερο μέρος κουράστηκε πολύ και αντικαταστάθηκε από τον Μπρίτο.

ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ: Ο Ιταλός είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στα "θηρία" Μπα και Μπρούνο Άλβες. Δεδομένων των αναλογιών τα κατάφερε περίφημα ο "Νάπο", που συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι και στα 90 λεπτά. Έχασε το πολύ μεγάλο τετ α τετ στο πρώτο μέρος. Ανεπανάληπτη ευκαιρία από τον στράικερ του Ατρόμητου.

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε αυτό ο "Ούμπι" δεν ήταν το ίδιο καλός. Βέβαια είχε κυρίως στο μυαλό του πώς θα βοηθήσει στη δεξιά πλευρά τον Κιβρακίδη αμυντικά και επιθετικά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Όσο περνούσε η ώρα κουράστηκε αρκετά ο εξτρέμ των Περιστεριωτών, που έριξε και αυτός πολύ τρέξιμο.

ΜΠΡΙΤΟ: Η κλασική αλλαγή του Μιχάλη Γρηγορίου. Αντικατέστησε τον Μαρσελίνιο με σκοπό να κρατήσει μπάλα και να δώσει ανάσες στους συμπαίκτες του. Δεν πήρε μπάλες, ωστόσο, και γενικά δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα έπρεπε.

ΛΕ ΤΑΛΕΚ: Στον λίγο χρόνο που έπαιξε έδωσε ζωντάνια στη γραμμή κρούσης του Ατρόμητου. Θα μπορούσε να απειλήσει με 1-2 σουτ που τελικά δεν επιχείρησε.

ΕΜΠΟΟΥ: Στο λεπτό που μπήκε επί της ουσίας όλα είχαν τελειώσει. Δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ