ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρώτη του Ευρωπαϊκή πρόκριση και το Sport24 αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Ατρόμητος κέρδισε και στο δεύτερο παιχνίδι την ΑΙΚ με 1-0 και με δυο νίκες πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, για πρώτη φορά στην ιστορία του και θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους. Το sport24 βρέθηκε στο Περιστέρι και αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Ατρόμητου. Όλοι τους ήταν πάρα πολύ καλοί και διακριθέντες και κανείς δεν υστέρησε.

ΓΚΟΡΜΠΟΥΝΟΦ: Συνέχισε εντυπωσιακά όπως και στην Σουηδία και είχε δυο-τρεις πολύ καλές επεμβάσεις, ιδίως μια πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο που κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Είχε ένα-δυο λάθη τα οποία όμως δεν στοίχισαν στην ομάδα του.

ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ: Ο νεαρός αμυντικός του Ατρόμητου δεν είχε πρόβλημα να ανακόψει κάθε επιθετική προσπάθεια από την πλευρά του. Μετά το 20' του πρώτου μέρους αγωνίστηκε με δεμένο το κεφάλι του όντας τραυματίας αλλά και πάλι δεν είχε πρόβλημα. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Σουηδία δεν ανέβηκε τόσο πολύ.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Ο έμπειρος στόπερ της ομάδας του Περιστερίου ήταν σταθερός, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τους επιθετικούς της ΑΙΚ και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ανέβηκε σε όλες τις στημένες φάσεις με σκοπό να απειλήσει την αντίπαλη εστία καθώς ο Ατρόμητος κέρδισε πολλά κόρνερ και στημένα έξω από την περιοχή της ΑΙΚ.

ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ: Ο αρχηγός του Ατρόμητου ήταν και πάλι εξαιρετικός. Καθοδηγούσε με μαεστρία την άμυνα της ομάδας του και επενέβη καθοριστικά σε όποια φάση χρειάστηκε για να αναχαιτίσει τους αντίπαλους επιθετικούς.

ΜΠΙΤΟΛΟ: Δεύτερο παιχνίδι για τον Αργεντινό άσο με τη φανέλα του Ατρόμητου που συνδυάστηκε με μια ακόμα καλή εμφάνιση. Δεν είχε πρόβλημα αμυντικά και προσπάθησε να βγει αρκετά στην επίθεση για να βοηθήσει από την πλευρά του την ομάδα του.

ΓΟΔΟΙ: Ο βράχος στον χώρο του κέντρου για τον Ατρόμητο πρόσθεσε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του. Βρισκόταν πάντοτε στην θέση του βοηθώντας αμυντικά την ομάδα του ενώ είχε αρκετά κλεψίματα. Απλός και καλός και στις μεταβιβάσεις του βγάζοντας σωστά το παιχνίδι μπροστά.

ΟΥΣΕΡΟ: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Ισπανό άσο του Ατρόμητου. Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου αγωνίστηκε δίπλα στον Γοδόι με τον οποίο είχε άψογη συνεργασία και βοήθησαν και οι δυο ώστε το κέντρο της ομάδας του Περιστερίου να είναι απροσπέλαστο.

ΠΙΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ: Καλό παιχνίδι από τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος όμως φάνηκε λίγο επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην πάρει τόσες προσπάθειες πάνω του. Όσο αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα του. Ο Γρηγορίου τον έκανε αλλαγή στο 73' καθώς έκρινε ότι δεν συντρέχει να παίξει και στα 90' της αναμέτρησης.

ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ: Ο φορ της ομάδας του Περιστερίου ήταν απομονωμένος στην επίθεση και δεν πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του. Με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός περιοχής για να παίρνει την μπάλα και να μην απειλεί την αντίπαλη εστία. Δεν τον βοήθησε η ροή του ματς όσο και αν προσπάθησε ο ίδιος με το συνεχές πρέσινγκ να κυνηγήσει μπάλες και να δημιουργήσει καταστάσεις.

ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ: Ο καλύτερος του Ατρόμητου και στην αναμέτρηση στο Περιστέρι. Με πολύ ενέργεια, πολύ κίνηση και συνεχές πρέσινγκ. Από το οποίο προήλθε το γκολ της ομάδας του με τον Βραζιλιάνο άσο να κάνει μια τρομερή ενέργεια όπως και στην Σουηδία.

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον "Ούμπι" που έτρεξε πάρα πολύ. Βοήθησε σε επίθεση και άμυνα και φυσικά βοήθησε στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας

ΜΠΡΙΤΟ: Μπήκε ως αλλαγή στο 73΄αντί του Πίτου Γκαρσία προκειμένου να κρατήσει μπάλα και να παγώσει τον ρυθμό. Τα κατάφερε και με το παραπάνω ενώ μια ντρίπλα που έκανε ήταν στα χαι λαιτ του ματς.

ΛΕ ΤΑΛΕΚ: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί. Η ποιότητα του όμως φαίνεται από την πρώτη του επαφή με την μπάλα.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Μπήκε ως αλλαγή στο 90' αντί του Ούμπιντες και δεν μπορεί να κριθεί. Και μόνο ότι είναι 17 ετών και έκανε το ντεμπούτο του όμως είναι πολύ σημαντικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ