ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η "εκδίκηση" του Κώστα Κατσουράνη

Η "εκδίκηση" του Κώστα Κατσουράνη
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Διαβάστε πως συνδέονται τα τρία τελευταία διπλά γκολ του Κώστα Κατσουράνη τα οποία και πετυχαίνει εναντίον πρώην ομάδων του (VIDEOS).

Ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και τερμάτισε στην 3η θέση των Playoffs της Superleague, κάνοντας έτσι καλό... καλοκαίρι ( δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες που παίζουν οι ελληνικές ομάδες ).

Και τα δυο γκολ της ομάδας του Περιστερίου πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης με όμορφα σουτ-πλασέ πάνω στην κίνηση.

Πότε ήταν όμως η προηγούμενη φορά που ο έμπειρος μέσος πέτυχε ξανά δυο γκολ σε ένα παιχνίδι; Πιστέψτε μας σημασία δεν έχει το πότε (πριν από πεντέμισι χρόνια), αλλά εναντίον ποιανού αντιπάλου...

Λες και το έχει σχεδιάσει

Για να μην σας μπερδέψουμε με πολύ μπλα-μπλα θα το αναλύσουμε απλά. Με 2-3 προτάσεις.

-- Στις 25/10/2009 ο Κώστας Κατσουράνης πέτυχε δυο γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ, στον οποίο πήγε μετά την παρουσία του στο "τριφύλλι".

-- Στις 6/12/2009 ο Κατσουράνης φορώντας ακόμα τα πράσινα σκόραρε δυο γκολ εναντίον του Ατρόμητου, ομάδα στην οποία πήγε μετά τον ΠΑΟΚ.

-- Την Κυριακή που μας πέρασε (7/6/2015) ο Κατσουράνης σκόραρε εναντίον του Παναθηναϊκού, από τον οποίο έφυγε με άσχημο τρόπο, φορώντας τη φανέλα του Ατρόμητου και με αυτά τα δυο τέρματα έστειλε τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έφυγε όχι με καλό τρόπο, στην τελευταία θέση των Playoffs.

Ε, το λες και σημάδι της μοίρας...



TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ