ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η αποστολή του Ατρόμητου για ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Βασιλακάκης, Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι. Ποιοι παίζουν και ποιοι όχι στα δύο ματς για τους Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Κυριακή (21/1, 17.15) τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Κιβρακίδης και Ουάρντα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς είναι τιμωρημένοι. Ο Κάναντι ανακοίνωσε αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο πρώτος, καθώς στον αγώνα της Τετάρτης (24/1, 21.45) με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο μπορεί να αγωνιστεί.

Δεν συμβαίνει το δεύτερο με τον Αιγύπτιο, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον Δικέφαλο, δεν μπορεί να αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τους Γιαννούλη - Χατζηϊσαΐα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή για τα δύο ματς: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μενσά, Μπαστακός, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για τα Ιωάννινα. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ