ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η αινιγματική ανάρτηση του Λε Ταλέκ για το μέλλον του

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O επιθετικός του Ατρομήτου, Αντονί Λε Ταλέκ αναφέρθηκε στο μέλλον του, με ανάρτηση στο facebook.

O Αντονί Λε Ταλέκ πραγματοποιεί μία καλή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου, μετρώντας έξι γκολ και δύο ασίστ σε 27 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Ο Γάλλος είναι ένας απ' τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και των τριών προπονητών που πέρασαν την εφετινή χρονιά απ' το Περιστέρι.

Παρ' όλα αυτά, το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι, δεν έχει ανανεωθεί, με συνέπεια ο έμπειρος στράικερ να βρίσκεται στον "αέρα". Μάλιστα, ο ίδιος μ' ένα αινιγματικό ποστ στο facebook, αναφέρθηκε στο μέλλον του, δείχνοντας αναποφάσιστος.

"Το συμβόλαιο μου τελειώνει τον Ιούνιο. Είναι ώρα για μία νέα πρόκληση ή όχι;", ήταν το σχόλιο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διοικούντες τον Ατρόμητο είναι ευχαριστημένοι απ' την απόδοση του, αλλά στο τέλος της χρονιάς θα γίνει το ταμείο και τότε θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις των παικτών, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ