ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Τεράστιο γαμώτο"

Γρηγορίου: "Τεράστιο γαμώτο"
INTIME SPORTS

Βαθύτατη απογοήτευση στον Ατρόμητο με τον τρόπο που επήλθε η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. "Τεράστιο γαμώτο" η ατάκα του Μιχάλη Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου.

Το φυσούν και δεν κρυώνει στον Ατρόμητο. Η διαιτησία των Ιταλών έβγαλε από τα ρούχα τους τούς Περιστεριώτες, κομμάτι στο οποίο ήταν αδύνατο να μη σταθεί στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την ήττα (1-0) από τη Φενέρ.

"Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή εμφάνιση. Ο Ατρόμητος μεγάλωσε ακόμα περισσότερο ως ομάδα. Όταν αισθανόμαστε τέτοια αδικία απέναντι στη Φενέρ, τότε πραγματικά έχουμε μεγαλώσει. Αξιέπαινη προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όλα τα άλλα τα είδατε και εσείς. Τα είδα και εγώ σε ριπλέι. Δεν ήταν τίποτα διαφορετικό από όσα είδα την ώρα του ματς. Όχι μόνο τα δύο πέναλτι που δεν έδωσε σε εμάς, αλλά και το γκολ του Φαν Πέρσι, που με ανάγκασε να αποβληθώ.

Με το 0-0 θα είχαμε αρκετές πιθανότητες στο δεύτερο ματς στην Τουρκία. Βεβαίως τα μεγέθη είναι τεράστια, αλλά δεν το είδαμε στο ματς. Οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή. Θα πάμε να κάνουμε το χρέος μας στην Κωνσταντινούπολη, ευελπιστώντας σε μια πιο δίκαιη μεταχείριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την καθοριστική του βοήθεια", δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Αθηναίος τεχνικός.

-Πολλοί σας είχαν ξεγραμμένους. Δώσατε μια απάντηση με την εμφάνιση της ομάδας;

"Την απάντηση την έδωσαν τα παιδιά. Όλοι αντιμετώπισαν άψογα τον αντίπαλο. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες. Εφόσον θεωρούμε τον εαυτό μας αδικημένο, μεγαλώσαμε".

-Υπάρχουν κέρδη από τη σημερινή εμφάνιση;

"Δεν μας αρέσει να χάνουμε, αλλά καμιά φορά έχει σημασία πώς προέρχεται μια ήττα. Μόνο κέρδη από τη σημερινή εμφάνιση".

- Θεωρείτε ότι εκμηδενίστηκαν πλέον οι ελπίδες για πρόκριση;

"Μειώθηκαν, αλλά δεν εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες. Το πιστεύω αυτό που λέω".

- Πώς ήταν οι παίκτες στα αποδυτήρια; Είναι το... γαμώτο αυτό που πειράζει περισσότερο;

"Τεράστιο γαμώτο, βλέποντας πόσο αδικημένα είναι τα παιδιά. Με έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση βλέποντάς τα, έπειτα από μια τόσο μεγάλη εμφάνιση".

- Είδατε αδυναμίες στη Φενέρ, τις οποίες ίσως εκμεταλλευτείτε στη ρεβάνς;

"Ναι. Θα το αναλύσω με τους παίκτες μου, ώστε να βρούμε και άλλα τρωτά σημεία της Φενέρ"

-Μιλήσατε με κάποιον από τη Φενέρ για τη διαιτησία;

"Όχι, δεν μίλησα. Αλλά ο Φαν Πέρσι παραδέχτηκε σε δικό μου παίκτη ότι έκανε φάουλ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ