ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Πληρώνουμε την αδράνεια μας"

Γρηγορίου: "Πληρώνουμε την αδράνεια μας"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που έφεραν την ήττα από τον Ηρακλή ενώ σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο απάντησε ότι ο ίδιος δεν ξέρει κάτι ακόμα.

Την ώρα που οι πληροφορίες τον θέλουν να αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο μετά από απόφαση του Γιώργου Σπανού μετά και το νέο στραβοπάτημα και την ήττα από τον Ηρακλή ο ίδιος ο νεαρός τεχνικός δήλωσε άγνοια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε και αναλώθηκε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μιλώντας για αδράνεια της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Άσχημο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο λάθος κοντρόλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σύνηθες για εμάς. Ο Ηρακλής είχε τη φάση του γκολ και τίποτα άλλο. Και εμείς όμως είχαμε μόλις ένα σουτ με τον Λημνιό. Αλλάξαμε σχηματισμό, μπήκαμε πιο ενεργητικά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Αντί να ισοφαρίσουμε, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ, δίχως να κάνει κάτι ο Ηρακλής. Μείναμε μετά με δέκα, στη συνέχεια με εννιά και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Εμείς πληρώνουμε την αδράνειά μας. Υπάρχουν αρκετές ήττες και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία την αυτοπεποίθηση".

Για τη θέση του στον πάγκο:
"Κανένα σχόλιο. Εγώ δεν ξέρω κάτι. Εγώ συνεχίζω κάτι που πιστεύω πως πρέπει να κάνω. Αν πρέπει να μιλήσω με κάποιον θα το κάνω με τον πρόεδρο ή τον κ. Αγγελόπουλο".

Για την αλλαγή του Πιτου Γκαρσία:
"Ο Πίτου έπαιζε με πυρετό. Είχε 38,8. Έπαιξε με ένεση. Κοιτάω όμως πρώτα την υγεία και βάζω σε δεύτερη μοίρα τις απουσίες που μπορεί να είχαμε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ