ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Πάμε για το γκολ, 50-50 η πρόκριση"

Γρηγορίου: "Πάμε για το γκολ, 50-50 η πρόκριση"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Μην ξεχάσεις το κασκόλ” με τον Δημήτρη Σαμόλη για τα ευρωπαϊκά ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Στην εκπομπή “Μην ξεχάσεις το κασκόλ” του Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη μίλησε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Μιχάλης Γρηγορίου, για τα ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης αλλά και την προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά ο,τι είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το στάδιο ετοιμότητας του Ατρόμητου: "Ουσιαστικά η ομάδα της ΑΪΚ παίζει την 16η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Σουηδίας και εμείς μόλις έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας. Καταλαβαίνετε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας μόλις ολοκληρώθηκε και έχουμε τέσσερις μέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή είναι η μεγάλη δυσκολία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε κυρίως το μυαλό μας για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Σουηδία."

Για το πλάνο που θα έχει ο Ατρόμητος: "Γενικά είναι μία μίξη θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Το πλάνο που θα ακολουθήσουμε κι αυτά που έχουμε κάνει είναι σχεδόν τα πάντα. Κυρίως στόχος δεν θα είναι να κρατήσουμε τα μετόπισθεν, αλλά να πετύχουμε ένα γκολ."

Για το προφίλ της ΑΪΚ: "Η συγκεκριμένη ομάδα έχει δύο πρόσωπα. Εντός έδρας είναι πάρα πολύ καλή με επτά νίκες, εκτός δεν έχει κάνει νίκη. Της δίνει ώθηση η έδρα της. Η βοήθεια του κόσμο είναι πάρα πολύ σημαντική και αυτό το καταδεικνύουν τα αποτελέσματα. Βέβαια πέρασε πολύ εύκολα τοις δύο προηγούμενες φάσεις του Europa League. Πρέπει να προσέξουμε την δύναμη του κόσμου και της έδρας. Είναι παραδοσιακή ομάδα της Σουηδίας".

Για το αν έχει στο μυαλό του έτοιμη την ενδεκάδα: "Υπάρχουν δύο θέσεις που όντως θα δηλωθούν την τελευταία στιγμή."

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Θα έλεγα ότι είναι 50-50 αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι κυρίως λόγω ρυθμού, τα μεγαλύτερα ποσοστά είναι υπέρ της ΑΙΚ. Έχουμε να αντιπαραθέσουμε την ποιότητα μας και για μένα είναι 50-50."

Για την ετοιμότητα του Λε Ταλέκ: "Στην αποστολή θα είναι. Τον άφησα εκτός αποστολής για το φιλικό στην Τουρκία, έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα και αν χρειαστεί να μπει να παίξει. Γι' αυτό αποκτήθηκε για να βοηθήσει στο Europa League."

Για τον Μαριάνο Μπίτολο: "Και αυτός ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για το συγκεκριμένο λόγο, έχει πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Το πρωτάθλημα της Αργεντινής σε δυναμικότητα είναι πολύ ισχυρό. Έχει πολλές παραστάσεις και είναι σε εξαιρετική ηλικία."

Για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις του Ατρόμητου: "Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μπορεί να κινηθούμε, αλλά θεωρώ ότι έχουμε κλείσει. Δεν νομίζω να γίνει άλλη μεταγραφική κίνηση, εκτός απροόπτου."

Για το αν είναι έτοιμος ο Ατρόμητος: "Κανένα πρόβλημα τραυματισμού από την προετοιμασία. Έχουμε μόνο τον Γιάννη Κοντοέ που έκανε αρθροσκόπηση για ένα πρόβλημα που είχε από τον αγώνα των play off με τον Παναθηναϊκό."

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να βρεθεί στην πεντάδα: "Δεν ήθελα να γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις. Είμαι της άποψης ότι μία ομάδα κρατάει ένα κορμό. Κρατήσαμε τα παιδιά που τα προηγούμενα χρόνια βοήθησαν την ομάδα να μπει στα play off και να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έγιναν επιλεκτικές κινήσεις. Έχει αλλάξει ο κίνδυνος με την είσοδο της ΑΕΚ και του Ηρακλή και είναι πιο δύσκολο, αλλά αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ