ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Πάμε για την πρόκριση"

Γρηγορίου: "Πάμε για την πρόκριση"
Ατρόμητος αποστολή για Κωνσταντινούπολη

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί η αποστολή του Ατρόμητου ενόψει του επαναληπτικού με την Φενέρμπαχτσε. "Στόχος μας η νίκη", δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πετάει στο μεσημέρι (13:45) η αποστολή του Ατρόμητου για την Τουρκία και την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Τόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου όσο και οι παίκτες της ομάδας δήλωσαν πως θα τα δώσουν όλα για το διπλό, αφού όπως τόνισαν και στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε μικρή αγωνιστική διαφορά.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Δημήτρης Σαμόλης

Αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε: "Μας έχει πεισμώσει η διαιτησία και πάμε με εξτρά κίνητρο. Δεν αλλάζει ο στόχος μας που είναι η νίκη και η είσοδος στους ομίλους. Ξέρουμε τις δυσκολίες, μόνο έτσι θα περάσουμε".

Από την πλευρά του ο Στέφανο Ναπολεόνι, δήλωσε: "Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Φενέρ. Εύχομαι να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα αλλάξει τα πάντα στην ρεβάνς. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε".

Τέλος ο Σωκράτης Φυτανίδης, είπε: "Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ και το αποδείξαμε στο πρώτο ματς. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ