ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση"

Γρηγορίου: "Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ως τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση του Ατρόμητου χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γρηγορίου τη ρεβάνς με την ΑΪΚ, που θα γίνει την Πέμπτη (6/8). Νίκος Λαζαρίδης: "Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τι παιχνίδι έχουμε αύριο".

Για τη σημασία της πρόκρισης στα play off του Europa League μίλησε ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (5/8), ενόψει της ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, που θα γίνει την Πέμπτη (6/8, 21.00) στο Περιστέρι.

Αρχικά ο Γρηγορίου ανέφερε: "Βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση. Ήταν το πρώτο ημίχρονο αυτό που παίξαμε στη Σουηδία και αύριο ακολουθεί το δεύτερο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την έκβαση του αγώνα πριν αρχίσει. Θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό, όπως και στο πρώτο ματς, και να καταφέρουμε κάτι για το οποίο η ομάδα παλεύει πολύ καιρό, πολλά χρόνια".

Για το πώς θα πρέπει ο Ατρόμητος να προσεγγίσει τον αγώνα της Πέμπτης (6/8): " Πάλι θα πάμε να σκοράρουμε και αυτό θα το λέω σε κάθε παιχνίδι. Πόσο μάλλον σε εντός έδρας παιχνίδι και μπροστά στον κόσμο μας. Κάνω έκκληση στον κόσμο για αύριο, τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, τον χρειάζονται τα παιδιά. Η προσέγγισή μας είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας".

Γρηγορίου: "Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση"
INTIME SPORTS

Για το πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστεί τη νίκη του πρώτου ματς: "Η διαχείριση μιας νίκης είναι πιο δύσκολη, περισσότερο από μιας ήττας. Από το αεροδρόμιο, όμως, τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ".

Για το αν ο στόχος είναι να μην πάθει η ομάδα ό,τι και πέρυσι, με τον εντός έδρας αποκλεισμό: " Όταν έχεις πάθει, από εκεί ξεκινάς, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι μπροστά σε μια πρόκληση. Το είπα πριν από το πρώτο ματς ότι είναι μεγάλη πρόκληση. Ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας πέσει. Είναι δυνατή ομάδα με πολλά παιχνίδια και αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι πως αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούσαν να μας αναλύσουν τόσο στο πρώτο ματς. Αύριο θα μας ξέρουν καλύτερα. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία".

Λαζαρίδης: "Όχι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε"

Τους παίκτες του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος δήλωσε: "Δεν είναι τόσο εύκολο παιχνίδι όσο νομίζουμε. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα αυτή την εβδομάδα. Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Στο τέλος θα είμαστε νικητές. Θέλει όμως συγκέντρωση. Ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα, έρχεται χωρίς άγχος και αυτό κάποιες φορές είναι καλό για εκείνον".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: "Το έχουμε συζητήσει όλα τα παιδιά, θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δεν θέλουμε να περάσουμε ό,τι και στο παρελθόν. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τι παιχνίδι έχουμε αύριο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ