ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Είναι πολύτιμη αυτή η νίκη για εμάς"

Γρηγορίου: "Είναι πολύτιμη αυτή η νίκη για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε ότι η διακοπή ήταν ευεργετική για την ομάδα του Ατρόμητο ενώ τόνισε ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο κακή στα προηγούμενα ματς για να έχει μόνο ήττες η ομάδα του Περιστερίου.

Ικανοποιημένος από την επιστροφή στις νίκες ήταν ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Βέροια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προερχόμασταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Το ματς ήταν πολύ δύσκολο λόγω και του βαρύ αγωνιστικού χώρου. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδείχθηκε ευεργετική για εμάς.

Μπήκαμε επιθετικά στον αγώνα και χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Στην επανάληψη ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα και στην συνέχεια κάναμε συντήρηση του αποτελέσματος, κλείσαμε τους χώρους και πήραμε την πολύτιμη νίκη.

Η εικόνα μας μέχρι τώρα δεν ήταν κακή για να έχουμε μόνο ήττες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στη Βέροια γιατί προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό μας βοήθησε σήμερα».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ