ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Διέκρινα υπέρμετρο άγχος"

Γρηγορίου: "Διέκρινα υπέρμετρο άγχος"
INTIME SPORTS

Στο άγχος που εμφάνισαν οι παίκτες του στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φενέρ ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου. "Θέλει και τύχη για να προκριθείς. Αφού μας έπεσε η Φενέρ...", ανέφερε.

Στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το ματς της Τουρκίας. Μίλησε για το άγχος που διέκρινε την ομάδα του, αλλά και στην κόπωση ενόψει της συνέχειας.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Δημήτρης Σαμόλης

Αρχικά είπε: "Η Φενέρ ήταν καλύτερη. Το ματς κρίθηκε από το 7ο λεπτό. Όταν επιζητάς ένα αποτέλεσμα τη νίκη και δέχεσαι γκολ στο 7' είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις, ειδικά σε μια τέτοια έδρα. Από τα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς, στα τρία ήμασταν πολύ καλοί και αυτό είναι σημαντικό βήμα για την ομάδα μου. Δεν είχαμε καλή απόδοση, πολλά παιδιά ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Δεν μπορέσαμε να πατήσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουμε ευκαιρίες. Η νίκη της Φενέρ ήταν πάρα πολύ δίκαιη για σήμερα. Από τώρα κιόλας να σκεφτούμε το πρωτάθλημα για να έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να παίξουμε με τέτοιες ομάδες και σε τέτοιες έδρες. Αυτό περνάει από το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να δώσουμε το βάρος. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια στην Ευρώπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Fentagin που ήρθαν μέχρι εδώ και βοήθησαν την ομάδα".

- Ο Ατρόμητος την εμπειρία στην Ευρώπη δεν την έχει μετουσιώσει σε πρόκριση στους ομίλους. Πώς ακριβώς το έχετε στο μυαλό σας;

"Στο μυαλό μου θα ήθελα να μείνω για αρκετά χρόνια στον Ατρόμητο, έτσι χτίζονται οι ομάδες. Το τι θα γίνει αύριο δεν το ξέρει κανείς, ειδικά στο ποδόσφαιρο, αν και έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στη διοίκησή μου. Για να προχωρήσεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχεις και τύχη. Εννοώ στην κλήρωση. Αν είχαμε άλλο αντίπαλο, ίσως να είχαμε προχωρήσει. Οπότε δεν ήταν θέμα εμπειρίας. Όταν σου πέφτει το μεγαλύτερο μέγεθος, ακόμα και για τον Ολυμπιακό η Φενέρ είναι μεγάλο μέγεθος, δεν μπορείς να περιμένεις πάρα πολλά. Αν είχαμε καλύτερη αντιμετώπιση στο πρώτο ματς, μη σταθώ άλλο στη διαιτησία, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά".

-Θα δουλέψετε στον τομέα της ψυχολογίας ή της νοοτροπίας;

Αυτό έλειψε από το ματς με τη Φενέρμπαχτσε."Ανέκαθεν είχα την άποψη ότι έντεκα παίκτες είναι η μία ομάδα και έντεκα οι άλλοι. Αυτό έγινε μόνο στο Περιστέρι. Και εδώ θα θέλαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Το πίστευα πως αν είχαμε ανάλογη εικόνα με τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω".

-Η κούραση προβληματίζει ενόψει της συνέχειας;

"Ασφαλώς και επηρεάζει. Επί της ουσίας είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Με προβληματίζει γιατί είδα κόπωση. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς με τον Πλατανιά και μετά θα ανασυνταχθούμε".

-Ποιος ήταν ο κύριος λόγος του αποκλεισμού; Ο φόβος εκ μέρους των παικτών, η καυτή έδρα της Φενέρ;

"Αυτό θα το αναλύσω με τα παιδιά, Μπορεί να είναι και αυτά που μου είπατε. Διέκρινα ένα υπέρμετρο άγχος, χωρίς να υπάρχει λόγος. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους ομίλους και δεν μας βγήκε. Κατόπιν συζήτησης θα δούμε τι φταίει. Η εικόνα που δείξαμε δεν είναι αυτή που θέλω, ούτε αυτή που είχαμε δείξει νωρίτερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ