ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρηγορίου: "Αν μας αφήσουν, θα κάνουμε το θαύμα"

Γρηγορίου: "Αν μας αφήσουν, θα κάνουμε το θαύμα"
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στο Magazino του Sport 24 Radio 103,3 με τον Παντελή Βλαχόπουλο, για την ομάδα του Περιστερίου και τους στόχους της, τη διαιτησία στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και το πρωτάθλημα με της Super League.

Στο Magazino του Sport 24 Radio 103,3 με τον Παντελή Βλαχόπουλο μίλησε ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, για την ομάδα του Περιστερίου και τους στόχους της, τη διαιτησία στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και το πρωτάθλημα με της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ατρόμητο: “Η πρώτη προπονητική μου εμπειρία ήταν στην Γ΄εθνικη με τον Αγ. Δημητρίο. Έχω περάσει από όλα τα στάδια. Πλέον βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Δεν έρχεται πολύς κόσμος στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Περιστέρι. Αυτοί που έρχονται στο γήπεδο είναι πιστοί και ελπίζω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, προκειμένου να έρχεται ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο”.

Για την ήτα από την Φενέρμπαχτσε και τη διαιτησία: “Δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που θέλαμε και αυτό για το οποίο αγωνιστήκαμε. Πάντα λέω την αλήθεια και μιλάω ρεαλιστικά, επειδή μόνο έτσι μπορεί κανείς να βελτιωθεί. Οι Τούρκοι έχουν δαπανήσει τεράστια ποσά για το χτίσιμο της ομάδας. Εμείς είχαμε να αντιπαραθέσουμε αγωνιστικότητα, πάθος και δίψα για διάκριση. Είπα στους παίκτες μου ότι για ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης δεν είναι κάτι ιδιαίτερο μια πρόκριση στους ομίλους Europa League. Αντίθετα για εμάς πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό και αποτέλεσε το κίνητρό μας. Αν είχε δοθεί το πέναλτι και η αποβολή είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Έχουμε ακόμη ένα ημίχρονο όμως και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε”.

Για τους στόχους του Ατρόμητου: “Αναφορικά με το πρωτάθλημα, οι στόχοι είναι προκαθορισμένοι. Είναι η είσοδος στην πεντάδα των πλέι οφ και από εκεί και μετά η κατάληψη της 1ης ή 2ης θέσης. Μετά έχουμε το Κύπελλο, όπου η ομάδα έχει ήδη 2 παρουσίες σε τελικούς. Θα διεκδικήσουμε όμως και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Αν μας αφήσουν, εμείς θα παλέψουμε να κάνουμε το θαύμα στην Κωνσταντινούπολη”.

Για το πρωτάθλημα με της Super League: “Σίγουρα μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις από εμάς και τον Αστέρα Τρίπολης, Κανείς όμως δεν μπορεί να προκαθορίσει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες και την αγωνιστική τους διάρκεια. Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω. Θα ήταν καλό να υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι τέλους για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Με την είσοδο της ΑΕΚ και του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό”.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ