ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γοδόι η Πίτου για αντί - Ουσέρο στον Ατρόμητο

Γοδόι η Πίτου για αντί - Ουσέρο στον Ατρόμητο
Ουσέρο, Μέντες INTIME SPORTS

Στην Τρίπολη με τον Αστέρα κοντράρεται το Σάββατο (21/11) ο Ατρόμητος και το δίλημμα του Τραϊανού Δέλλα αφορά στον παρτενέρ του Γοδόι στη μεσαία γραμμή. Με κόσμο οι Περιστεριώτες στην Αρκαδία.

Νέα αρχή στην Τρίπολη επιδιώκει να κάνει ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά από δέκα αγωνιστικές στη Super League είναι στη 14η θέση της βαθμολογίας. Ακριβώς διπλάσιοι είναι οι πόντοι που έχουν μαζέψει οι Αρκάδες.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Ατρόμητος χάσει, τότε η διαφορά του από έναν βασικό ανταγωνιστή εκτοξεύεται στους 12 βαθμούς! Το θετικό αποτέλεσμα είναι επομένως επιτακτικό για την ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο Φερνάντο Ουσέρο θα μείνει εκτός καθώς είναι τιμωρημένος και ο Τραϊανός Δέλλας ψάχνει τον αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή. Τη θέση του Ισπανού θα πάρει είτε ο Μπάλλας είτε ο Πίτου Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα. Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργου Πέτρου. Συμφωνήθηκε να λειτουργήσει η Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ) για τους φιλάθλους των Περιστεριωτών που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα.

* Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (18/11) η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Για μια ακόμη φορά, Ούμπιντες και Φυτανίδης ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

* Μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμα προς χρήση τα τρία γήπεδα στα οποία πραγματοποιούνται εργασίες στον χλοοτάπητα. Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου έγινε σπορά χόρτου χειμερινής ποικιλίας και θα παραδοθεί κανονικά εν όψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. Σε δεκαπέντε μέρες θα παραδοθεί το ένα γήπεδο στο αθλητικό κέντρο που επίσης έγινε σπορά και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η ίδια διαδικασία στο δεύτερο γήπεδο.

* Στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπουργου έγινε ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα και θα είναι έτοιμο στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ