ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γοδόι: "Έφυγα από την Ελλάδα λόγω της κρίσης"

Γοδόι: "Έφυγα από την Ελλάδα λόγω της κρίσης"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γοδόι Κρους, Φερνάντο Γοδόι, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μετά από δυο χρόνια στην Ελλάδα, ο 25χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ, Φερνάντο Γοδόι, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, Αργεντινή, για λογαριασμό της Γοδόι Κρους και παραδέχθηκε πως η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην "τόμπα".

"Έπαιζα στην Ελλάδα σε μια καλή ομάδα. Αλλά η κατάσταση της χώρας, δεν είναι καλή. Αυτό, όπως και το γεγονός ότι με ήθελε ο Σεμπαστιάν Μέντες (τεχνικός της Γοδόι Κρους) μου υπέδειξε να επιστρέψω στην Αργεντινή. Είμαι χαρούμενος, γιατί μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Τις ελληνικές παραλίες, δε θα τις συναντήσεις πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι πανέμορφο μέρος για να ζήσεις και η ποιότητα ζωής είναι καλή. Μας παρέσυρε η κρίση, αλλά δεν ήταν εδώ που είχαμε πολλά προβλήματα όπως το πλιάτσικο. Ο κόσμος διαμαρτυρόταν ειρηνικά, αλλά η χώρα είναι για τα καλά μες στην κρίση", υποστήριξε ο Φερνάντο Γοδόι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ