ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Για την τρίτη νίκη απέναντι στην Ξάνθη ο Σα Πίντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/2, 15.00) την Ξάνθη. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του μετά την επιστροφή στο Περιστέρι, πάει για την τρίτη νίκη επί των ακριτών.

Δύο παιχνίδια έχει δώσει με τον Ατρόμητο ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την επιστροφή του. Το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για το Κύπελλο και το "διπλό" (0-1) στην Τρίπολη επί του Αστέρα για το πρωτάθλημα. Το Σάββατο (18/2, 15.00) ο Πορτογάλος δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς απέναντι στην Ξάνθη.

Δύο φορές έχει επικρατήσει των ακριτών ο Σα Πίντο κατά το παρελθόν. Στις 6/4/2014 με τον ΟΦΗ (3-2) και στις 29/11/2014 με τον Ατρόμητο (2-0). Μετρά και μια ήττα (2-1), αυτή στις 18/12/2013. Εκτός αποστολής για τον αγώνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League έμειναν οι Ντιγκινί, Ν.Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Παντελιάδης και Τσατσόπουλος .

Η αποστολή που ασποσύρθηκε σε ξενοδοχείο αποτελείται από τους εξής: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μανιάτης, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο, Λε Ταλέκ.

Ο Ατρόμητος ύστερα από 20 αγώνες είναι στην 9η θέση με 26 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη είναι 5η με 33 πόντους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ