ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο ο Μπρούνο Φελίπε

Για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο ο Μπρούνο Φελίπε
Μπρούνο Φελίπε

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Μπρούνο Φελίπε. Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, ως δανεικός από την αυστριακή Λασκ Λιντς.

Στη δεύτερη προσθήκη του σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο προχώρησε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φελίπε, που παίζει στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, υπέγραψε για 1,5 χρόνο, ως δανεικός από την αυστριακή Λασκ Λιντς.

Όπως και ο Σάκιτς, έτσι και ο 23χρονος Μπρούνο Φελίπε προέρχεται από την Αυστρία, τη χώρα καταγωγής του προπονητή των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι. Το νέο απόκτημα του Ατρόμητου έχει αγωνιστεί εφέτος σε 21 ματς, έχει σημειώσει 1 γκολ, ενώ μετρά και τρεις ασίστ.

Εκτός από τη Λασκ Λιντς, ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί και στην Austria Lustenau. Στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος ανέφερε τα εξής: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπρούνο Φελίπε (Bruno Felipe Souza Da Silva) ο οποίος αποτελεί το δεύτερο νέο μέλος μας στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Ο Μπρούνο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγορά από την Lask Linz παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Μπρούνο γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 26 Μαϊου 1994 και «κουβαλά» το βραζιλιάνικο μπρίο μπολιασμένο με την κουλτούρα της «πειθαρχημένης» ποδοσφαιρικά Αυστρίας καθώς την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με «γεμάτες» σεζόν σε Αούστρια Λουστενάου και Λάσκ Λιντς.

Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και η συμβολή του στη όμορφη «ποδοσφαιρική μας ορχήστρα» θα επικεντρώνεται στα δύο πλάγια της επιθετικής γραμμής. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «11»".

"ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ"

Ο Μπρούνο Φελίπε ανέφερε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω πανέτοιμος για να ανταποκριθώ στη νέα μου πρόκληση. Πριν έρθω στην Ελλάδα έμαθα τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και το διαπίστωσα πλέον και από κοντά. Είναι ένα σωματείο που έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και λειτουργεί υποδειγματικά.

Ένας επιπλέον λόγος που με κάνει χαρούμενο είναι γιατί θα συνεργαστώ με τον κ. Κάναντι τον οποίο γνωρίζω από την Αυστρία και θα με βοηθήσει σημαντικά. Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου και να μπω μέσα στο γήπεδο να παίξω. Έχω μάθει να δίνω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μου και αυτό θα κάνω στον Ατρόμητο με την προσδοκία ότι θα πετύχω πολλά γκολ και πολλές ασίστ για να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας".

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ