ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γενική είσοδος 10 ευρώ με ΑΙΚ Στοκχόλμης!

150730 Atromitos Stefano Napoleoni jublar efter 0-1 under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104
150730 Atromitos Stefano Napoleoni jublar efter 0-1 under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104 INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, τα οποία θα πωλούνται 10 ευρώ το καθένα σε οποιαδήποτε θύρα. Ο Αρτιόμ Κούτσιν από το Καζακστάν διευθύνει το ματς.

Τον κόσμο του θέλει ο Ατρόμητος στο πλάι του στο παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Για το λόγο αυτό, μπήκε γενική είσοδος με 10 ευρώ στο εν λόγω ματς με τους Σουηδούς, στη ρεβάνς του νικηφόρου 3-1 στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά:

"Αυτή τη βραδιά πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί». Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3) Περιστερίου στο ματς της Πέμπτης με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους θα αποτελέσει τον σπουδαιότερο σύμμαχο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (θύρα 2) από τις 12.00 μέχρι τις 20.00".

Καζάκος διαιτητής διευθύνει τον αγώνα

Εξάλλου, ο Καζάκος διαιτητής, Αρτιόμ Κούτσιν, θα διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι, όπως ενημέρωσε η UEFA.

Ο 37χρονος, στις 21 Μαΐου 2010 είχε "σφυρίξει" την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Αγγλία για αγώνα του U-17 και στις 11 Οκτωβρίου 2011 τη νίκη (3-1) στην έδρα της Λευκορωσίας για το U-21.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ