ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γαλαριώτης: "Ουδέποτε ειπώθηκαν αυτά από ανθρώπους του Ατρομήτου"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ICON

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης, χαρακτηρίζει ως "ανακρίβειες και υπερβολές" αυτά που φέρονται να είπαν οι Γιώργος Σπανός και Βασίλης Καρακατσάνης στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μαίνονται οι αντιδράσεις και την επόμενη ημέρα της επεισοδιακής (κυρίως ως προς το "τρίτο ημίχρονο") αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Όχι με τη μορφή επίσημων ανακοινώσεων (κι απαντήσεων) όπως το βράδυ του Σαββάτου (25/11), αλλά μέσω αναρτήσεων των υπευθύνων επικοινωνίας των δύο ομάδων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Την Κυριακή (26/11) το πρωί μέσω του λογαριασμού του στο Facebook απάντησε στην ανακοίνωση του Ατρομήτου, η οποία τον ονομάτιζε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρή, αναφέροντας - μεταξύ άλλων - πως ήταν παρόντες πολλοί, άκουσαν καλά και τι είπε και τι απαντήσαν οι Περιστεριώτες και ποιος είχε απειλητική συμπεριφορά.

Ο Χρήστος Γαλαριώτης, ο οποίος υπηρετεί το αντίστοιχο πόστο στον Ατρόμητο, απάντησε μέσω της ίδιας πλατφόρμας (Facebook) ότι "ουδέποτε ειπώθηκαν από ανθρώπους του Ατρομήτου" αυτά που αναφέρει το ρεπορτάζ ( "Μας έχετε πάει στα δικαστήρια ως κατηγορούμενους, μας βλέπουν τα παιδιά μας.... Γιατί δεν φέρατε μαζί τον τσάτσο και ρουφιάνο", "Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 30 χρόνια πληρώνουμε το ποδόσφαιρο, μας στείλατε κατηγορούμενους και μιλάτε κιόλας Με τον αρχιτσάτσο τον Φύσσα που τον έχετε", "Είστε ρουφιανοομάδα, για αυτό θα διαλυθείτε. Θα έχετε διαλυθεί μέχρι τον Μάρτιο") , χαρακτηρίζοντάς τα ως "ανακρίβειες και υπερβολές". Παράλληλα, υποστήριξε ότι "δημιουργείται κλίμα και για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος προκλήθηκε αρκετές φορές από τον αντίπαλό του για να βγει εκτός εαυτού".

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ:

"Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό σε όλα τα θεσμικά όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα όσα γράφτηκαν χθες, ουδέποτε ειπώθηκαν από ανθρώπους του Ατρομήτου και αποτελούν ανακρίβειες και υπερβολές. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλα δημοσιεύματα θέλοντας να δημιουργήσουν κλίμα και για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος προκλήθηκε αρκετές φορές από τον αντίπαλό του για να βγει εκτός εαυτού. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και προχωράμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την συμπαράστασή. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για τη δύσκολη συνέχεια", αναφέρεται στην ανάρτηση του Χρήστου Γαλαριώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση του Γαρρή στον Ατρόμητο
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Παραληρηματικές ύβρεις που ντροπιάζουν τον Ατρόμητο"
Ένταση Σπανού με Ουζουνίδη, Παπαβασιλείου στην αποχώρηση του Παναθηναϊκού
ΠΑΕ Ατρόμητος: "Στην Ελλάδα δεν χωράει Λέστερ"
ΠΑΕ Ατρόμητος: "Επιστρέφουμε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ