ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γ.Αγγελόπουλος: "Ελπίζω αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο"

Γ.Αγγελόπουλος: "Ελπίζω αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο"
EUROKINISSI

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για την επίθεση στον Αμρ Ουάρντα.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την επίθεση στον Αμρ Ουάρντα και τις κινήσεις που έκανε ο Αιγύπτιος μέσος αμέσως μετά το περιστατικό.

Ο Αγγελόπουλος μιλώντας στον ARENA FM 89,4 υποστήριξε πως η επίθεση ήταν μόνο λεκτική αλλά τόνισε πως ο Ουάρντα ήταν αρκετά τρομοκρατημένος και για αυτό του δόθηκε άδεια από τη προπόνηση της Τετάρτης για να ηρεμήσει.

Για την επίθεση στον Ουάρντα:
"Έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Champions league, από ότι μου είπε, ήταν με ένα φίλο του σε ένα καφέ και φεύγοντας για να πάει να πάρει το αυτοκίνητό του δέχτηκε λεκτική επίθεση από δύο άτομα. Ευτυχώς έμειναν μόνο σε ύβρεις, δε χειροδίκησαν, δεν τον άγγιξαν καν. Όπως καταλαβαίνεται όμως φοβήθηκε και ευτυχώς κινήθηκε σωστά, απομακρύνθηκε και κάλεσε την αστυνομία, ήρθε το περιπολικό και τον πήγαν μετά με ασφάλεια στο αυτοκίνητό του. Μετά είναι τα γνωστά, έδωσε κατάθεση και πήγε στο σπίτι του. Δυστυχώς είναι σημεία των καιρών αυτά τα περιστατικά και ευελπιστώ, αν και είμαι αισιόδοξος, να είναι και το τελευταίο αυτό".

Για το αν υπήρχαν μαχαίρια ή όπλα:
"Θα ήθελα να μιλήσω μαζί του γιατί χθες που με πήρε ήταν αμέσως μετά το περιστατικό. Σήμερα είχε προπόνηση το πρωί η ομάδα αλλά του δόθηκε άδεια για να ηρεμήσει. Τώρα στις 12.30 θα βρεθούμε στο προπονητικό κέντρο για να μου πει ακριβώς τι έχει συμβεί. Το ευχάριστο είναι πως έμειναν μόνο σε λεκτική επίθεση αλλά καταλαβαίνετε πως ήταν αρκετά τρομοκρατημένος".

Για το πως είναι τώρα ο ποδοσφαιριστής:
"Ήταν αρκετά τρομοκρατημένος γι αυτό και του δόθηκε άδεια να ηρεμήσει. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να τονώσουμε το ηθικό του όσο μπορούμε και τη ψυχολογία του γιατί αν κρίνω από χθες το βράδυ είναι αρκετά σοκαρισμένος".

Για την ψύχραιμη αντίδραση του Ουάρντα:
"Ευτυχώς αντέδρασε έξυπνα και με ψυχραιμία, απομακρύνθηκε από το χώρο του αυτοκινήτου και κάλεσε την αστυνομία. Και μετά πήγε με ασφάλεια να πάρει μετά το αυτοκίνητό του. Μου είπε ότι ήταν δύο άτομα, περιμένουμε όμως να μιλήσουμε σήμερα μαζί του γιατί χθες ήταν σε σύγχυση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ