ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυτανίδης: "Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου"

Φυτανίδης: "Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου"
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Φυτανίδης με γραπτή του δήλωσε ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ατρόμητο και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"Με δική μου πρωτοβουλία και για την συνέχιση του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε καμία περίπτωση στη χθεσινή μου συνέντευξη στο NovaSport FM 94,6 δεν εννοούσα - και άλλωστε ποτέ δεν δήλωσα - ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν είχα αγωνισθεί στα τελευταία παιχνίδια της Super League.

Το νόημα της συγκεκριμένης δήλωσής μου ήταν ότι επιθυμώ να παίζω πάντα ώστε να συμμετέχω ενεργά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μου, κάτι που άλλωστε επιθυμούν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να διαταράξω την ηρεμία της ομάδας μου", είπε αρχικά στο site του Ατρόμητου και συνέχισε:

"Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις του προπονητή μου, όπως έκανα μέχρι τώρα με όλους τους προπονητές μου στην επαγγελματική μου καριέρα. Είμαι στον Ατρόμητο για να αγωνισθώ με το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους, είτε καλούμαι να παίξω ένα λεπτό, είτε ενενήντα.

Στον Ατρόμητο, έχω πετύχει μέχρι στιγμής τα σπουδαιότερα αγωνιστικά επιτεύγματα της καριέρας μου, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, είσοδος στα play offs της Super League, έξοδος και συμμετοχή στα προκριματικά της Europa League. Στόχος μου είναι η παραμονή με την ομάδα σε αυτό το υψηλό επίπεδο και ασφαλώς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια την επίτευξη ακόμα υψηλότερων διακρίσεων.

Σέβομαι απόλυτα όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team, τη Διοίκηση καθώς και τους φιλάθλους μας και ποτέ δεν θα ήθελα να διαταραχθούν οι συγκεκριμένες σχέσεις. Όπως άλλωστε δήλωσα και στη συγκεκριμένη συνέντευξη: "Πάνω απ' όλους είναι η ομάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ