ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυτανίδης: "Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο"

150730 Atromitos Sokratis Fitanidis och AIK:s Fredrik Brustad under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104
150730 Atromitos Sokratis Fitanidis och AIK:s Fredrik Brustad under fotbollsmatchen i kvalet till Europa League mellan AIK och Atromitos den 30 Juli 2015 i Stockholm. .Foto: Andreas Sandstrm / BILDBYRN / Cop 104 INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Ατρόμητου Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στον Sport 24 Radio και στον Δημήτρη Σαμόλη μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Περιστεριωτών με 3-1 επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης για το Europa League.

Συγκέντρωση και στο δεύτερο παιχνίδι προκειμένου να πάρουν την πρόκριση πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ατρόμητου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου μίλησε στον Sport 24 Radio λέγοντας:

Για τον αγώνα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που για εμάς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Βγάλαμε όμως στο γήπεδο την τακτική που μας ζήτησε ο προπονητής και πήραμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα. Σαν να έχουμε παίξει ένα ημίχρονο και να μένει ακόμη ένα. Αυτό σκεφτόμαστε τώρα”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας:
“Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όλοι μαζί, οι παίκτες και ο κόσμος και να έχουμε έναν κοινό σκοπό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι να ανταποδώσουμε όσα μας δίνει η ομάδα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Να τους δίνουμε τα όνειρα και την φιλοδοξία για να έρχονται στο γήπεδο”.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ