ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυτανίδης: "Ο Ατρόμητος θα βελτιώνεται συνεχώς"

Φυτανίδης: "Ο Ατρόμητος θα βελτιώνεται συνεχώς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε για την Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Κορακάκη, τον Ατρόμητο, το μέλλον του, καθώς και για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή "Πρώτη Σελίδα" με τον Δημήτρη Μαλισιώβα. Ο έμπειρος 32χρονος αναφέρθηκε στην Εθνική Ομάδα, τον Γιώργο Κορακάκη καθώς και στο κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα:

"Αυτό είναι κάτι που επιλέγει ο εκάστοτε προπονητής. Αυτός είναι ο άνθρωπος που κάνεις τις κλήσεις στην Εθνική. Στη θέση που παίζω υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, εγώ όμως προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο"

Για την εικόνα της Εθνικής το τελευταίο διάστημα:

"Είμαστε μία ομάδα σκληρή, μία ομάδα που έχει σωστές αποστάσεις στο γήπεδο, παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Θεωρώ πως έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει η Εθνική στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχε πριν κάποια χρόνια. Κρίσιμο το ματς της Κυριακής με τη Βοσνία".

Για τις προτάσεις από το εξωτερικό τις οποίες έχει αρνηθεί:

"Μέχρι στιγμής υπήρχαν πολλές προτάσεις αλλά δεν ήταν ευνοϊκές οι συνθήκες. Ξέρετε πως έχω οικογένεια ,η οποία είναι πολύ σημαντική για εμένα και είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να το συνδυάζεις, όταν θες να πας στο εξωτερικό. Παίζω στον Ατρόμητο, μια ανταγωνιστική ομάδα. Το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει με το εξωτερικό".

Πώς εξηγεί την πορεία του Ατρόμητου με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο:

"Σίγουρα ο κύριος Κορακάκης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, αφού την έχει υπηρετήσει και σαν ποδοσφαιριστής. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για αυτό ήταν εύκολη η προσαρμογή του αφού ήταν στην Κ20. Έχει προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας με αποτέλεσμα να βελτιωθούμε".

Για την εξέλιξη του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ:

"Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο γιατί βρεθήκαμε πολύ νωρίς στο σκορ με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει πολύ μεγάλη πίεση. Βάση ευκαιριών στο παιχνίδι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά και να χάσουμε. Κρατάμε την πίστη που δείξαμε για το βαθμό και χτίζουμε πάνω σε αυτό. Οι ομάδες χτίζουν τον χαρακτήρα τους απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος θα βελτιώνεται συνεχώς".

Κληθείς να σχολιάσει τα αρνητικά γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε:

"Ρωτάτε πως αντέχουμε εμείς βλέποντας όλα αυτά τα αρνητικά στο χώρο μας. Απαντώ αντιστρέφοντας το ερώτημα, εσείς (ΜΜΕ) πως αντέχεται να σχολιάζεται όλα αυτά τα αρνητικά που συμβαίνουν; Είναι φανερό ότι κανείς που αγαπά το ποδόσφαιρο δεν του αρέσουν όσα συμβαίνουν. Πρέπει να ασχολούμαστε με τον πρωταγωνιστή, ο οποίος είναι ο ποδοσφαιριστής. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της κοινωνίας, η οποία έχει εδώ και πολλά χρόνια πολλά ανεπίλυτα προβλήματα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ