ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυσική κατάσταση το πρωί, τακτική το απόγευμα στον Ατρόμητο

Φυσική κατάσταση το πρωί, τακτική το απόγευμα στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου ξεκίνησε με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς πρωί και απόγευμα στο Πήλιο.

Η σκληρή δουλειά στον Ατρόμητο ξεκίνησε από την πρώτη μέρα παρουσίας των παικτών της ομάδας του Περιστερίου στα Χάνια του Πηλίου καθώς την Πέμπτη υπήρχε διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα και μάλιστα το πρωί αναλώθηκε όλη στην φυσική κατάσταση ενώ η απογευματινή μόνο στην τακτική.

Ο μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος δεν έχει ταξιδέψει στο Πήλιο καθώς είναι τραυματίας και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσεις ασκήσεις ενδυνάμωσης και πισίνα.

"Με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η προετοιμασία της ομάδας μας στα Χάνια του Πηλίου. Το πρωί η προπόνηση αφορούσε τη φυσική κατάσταση και το απόγευμα την τακτική.

Εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί από το Ιατρικό Κέντρο ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του μετά την πετυχημένη επέμβαση αρθροσκόπησης. Ο παίκτης μας θα ξεκινήσει σύντομα ασκήσεις ενδυνάμωσης και πισίνα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ