ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φουλ ρυθμοί για Λε Ταλέκ, Μπίτολο στον Ατρόμητο

Φουλ ρυθμοί για Λε Ταλέκ, Μπίτολο στον Ατρόμητο
Ατρόμητος, Μπρίτο, Λαζαρίδης REPORTER IMAGES

Ο Γάλλος άσος μπήκε από την Δευτέρα στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας του Περιστερίου ενώ την Τρίτη θα προπονηθεί μαζί με τον Αργεντινό πρωί και απόγευμα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα του Ατρόμητου πραγματοποίησε την Δευτέρα (20/7) ο Λε Ταλέκ με τον Γάλλο άσο την Τρίτη μάλιστα να κάνει και πάλι προπόνηση πρωί και απόγευμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Κάτι το οποίο θα γίνει και με τον Μπίτολο ο οποίος επίσης έχει χάσει προπονήσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του Ατρόμητου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωί –απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο. Έλαβαν μέρος όλοι, με τη διαφορά ότι ο Λε Ταλέκ στην απογευματινή προπόνηση δούλεψε στη φυσική κατάσταση σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που δούλεψαν πάνω στην τακτική.

Αύριο θα γίνει μια προπόνηση (το απόγευμα) και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπουγιουκσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη (19.45).

Λε Ταλέκ και Μπιτόλο θα κάνουν ωστόσο και πρωινή προπόνηση".

Επαγγελματικό συμβόλαιο για Θεοδωράκη

Στον Ατρόμητο τώρα θέλησαν να επιβραβεύσουν έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και του έκαναν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τον γκολκίπερ Χρήστο Θεοδωράκη ο οποίος μάλιστα ήταν μέλος της Εθνικής Νέων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Θεοδωράκης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θέλει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα των Υποδομών έγινε μέλος της επαγγελματικής ομάδας!

Ο τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης, διεθνής με την Εθνική Νέων στο πρόσφατο Euro, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αισθάνομαι ότι δικαιώνονται οι κόποι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σλόμπονταν Σούιτσα κοντά στον οποίο έχω μάθει πάρα πολλά, στον κ. Τόλη Αποστόλου που με έφερε στην ομάδα,στον πρώτο μου προπονητή στις Ελπίδεςκ. Τάκη Κώτσια αλλά και στον πρώτο μουπροπονητή τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο κ. Παναγιώτη Μαλλιαρίτση.

Στόχος μου είναι να συνεχίσω την δουλειά, να βελτιώνομαι συνέχεια και να καθιερωθώ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου».

Φουλ ρυθμοί για Λε Ταλέκ, Μπίτολο στον Ατρόμητο

Ο Χρήστος Θεοδωράκης (γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1996) ήρθε στην ομάδα μας σε ηλικία 14 ετών από την Ακαδημία Ελπίδες Ιωαννίνων και αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 για ένα έτος και Κ20 για τρία έτη. Mαζί με τους Γκορμπούνοφ, Μπάρκα θα συγκροτήσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μας στην σεζόν 2015-16.

*Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Φώτη Γεωργίου. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ΑΕΛ Καλλονή. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ