ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φιλικό με την Λαμία για τον Ατρόμητο

Φιλικό με την Λαμία για τον Ατρόμητο
Μίνγκας, Κοντοές INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε ενώ στο Περιστέρι θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό ματς πριν την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για τα δυο ματς με τη Φενέρμπαχτσε θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν και ο Κοντοές ο οποίος έχει αρχίσει και ανεβάζει τους ρυθμούς εκγύμνασης έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο αποθεραπείας του και δουλεύοντας το τελευταίο διάστημα στην φυσική κατάσταση. Πλέον όμως είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στον Ατρόμητο μάλιστα έκλεισαν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι καθώς μια εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Λαμία στο Περιστέρι σε ένα ματς όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει του πολύ μεγάλου αγώνα της 20Αυγούστου με τη Φενέρμπαχτσε για ταplay offs του Europa League. Στο πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Κοντοές ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας του με επιτυχία και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στη φυσική κατάσταση. Πλέον είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Πέμπτη, ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία στο γήπεδο Περιστερίου.

Θα ξεκινήσει στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ