SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θρύλος... εξπρές
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, με τους Περιστεριώτες να αφήνουν καλές εντυπώσεις
Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ατρόμητος στην φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής με την Γερμανική Φράιμπουργκ παρά την ήττα με 1-0.
Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1.000 φιλάθλους στην αυστριακή κωμόπολη Σρουντς, πολύ κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, με τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, να έχουν τις ευκαιρίες προκειμένου να πάρουν τη νίκη, καθώς δέχθηκαν το γκολ στο 90' από τον Χον, ύστερα από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην άμυνα των "κυανόλευκων".
Σε γενικές γραμμές πάντως, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, που διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί μία εξαντλητική προπόνηση για τους παίκτες της ομάδας του Γιώργου Δώνη.
Η πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 9ο λεπτό, όταν από το σουτ του Καραγκούνη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25' ο Μπρίτο εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Περόνε και ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 33' το σουτ του Μπρίτο από δύσκολη θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 39' ο Περόνε δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από τη σέντρα του Νεμπεγλέρα.
Στο 89' ο Σαγκανόφσκι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος γύρισμα των αμυντικών της Φράιμπουργκ, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς και στην εκπνοή ήρθε το γκολ, για την Γερμανική ομάδα με τον Χον.
Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με τους: Μιχαηλίδη, Μπαζίνσκι (63' Αποστολόπουλο), Ολιβέιρα (70' Νάστο), Σαμπού (63' Σκόνδρα), Μελισσά (70' Ατέμπα), Καραγκούνη (56' Τάτο), Μπρίτο (63' Φαβάλι), Σφακιανάκη (63' Σαρμιέντο), Νεμπεγλέρα (83' Αθανασίου), Περόνε (63' Καραλή), Καμαρά (63' Σαγκανόφσκι).
Προσθήκες για την Ακαδημία
Στο μεταξύ, ο Ατρόμητος την Παρασκευή, προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες για τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο Στέλιος Κόκκας (γεννηθείς το 1997), αριστερό χαφ από τον Αετό Κορυδαλλού που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα του Πειραιά στην ηλικία του καθώς και ο Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος (γεννηθείς το 1995), επιθετικός από τον Εθνικό Αμαλιάδας.
Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που υποδείχθηκαν από τον σκάουτερ του Ατρομήτου Τόλη Αποστόλου πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν δελτίο, παρουσία των γονέων τους και του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τάκη Μιχαλέτου
Μάλιστα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε τα δύο σωματεία για την συνεργασία που είχαν.
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos).
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)
Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.