ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευχαρίστησε Ατρόμητο ο Ουζουνίδης

Ευχαρίστησε Ατρόμητο ο Ουζουνίδης
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξ αρχής είχατε διαβάσει πως ήταν δύσκολο να επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε Ατρόμητο και Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός ευχαρίστησε την ομάδα του Περιστερίου για την πρόταση. Σκέψεις για Κορακάκη με Αστέρα Τρίπολης.

Δεν προχώρησε το θέμα της πρόσληψης του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έκαναν δύο ραντεβού με τον 48χρονο προπονητή, αλλά εξ αρχής υπήρχαν δυσκολίες στην ολοκλήρωση του deal, όπως είχατε ενημερωθεί.

Την Τρίτη (20/9) έγινε η δεύτερη συνάντηση, η οποία όπως αναμενόταν δεν είχε την επιθυμητή για τους "κυανόλευκους" κατάληξη. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Ουζουνίδης δεν ήθελε αυτή τη στιγμή να βιαστεί και να κλείσει σε ομάδα. Ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για την εξαιρετική πρόταση, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν.

Πλέον οι επιτελείς του Ατρόμητου είναι σε αναζήτηση άλλης λύσης. Η περίπτωση του Άκη Μάντζιου δείχνει και αυτή να μην προχωρά, ενώ επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, είναι πιθανό να πορευτεί η ομάδα την Κυριακή (25/9) με τον Γιώργο Κορακάκη, τον προπονητή της ομάδας Νέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σήμερα το ραντεβού με Ουζουνίδη στον Ατρόμητο
Νέα επαφή με Ουζουνίδη στον Ατρόμητο, αλλά...

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ