ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευχαρίστησε και προειδοποίησε ο Ατρόμητος

Ευχαρίστησε και προειδοποίησε ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Τον κόσμο του για την ανταπόκριση που έδειξε για την σπουδαία μάχη με τη Φενέρμπαχτσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, κάνοντας λόγο για την "σπουδαιότερη στα 92 χρόνια της ιστορίας μας". Στις 18.30 ανοίγουν οι θύρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους μας για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση εν όψει του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε για τη φάση των play-off του Europa League. H σημερινή αναμέτρηση είναι η μεγαλύτερη, η σημαντικότερη, η σπουδαιότερη στα 92 χρόνια της ιστορίας μας μέχρι φυσικά την επόμενη!

Σας περιμένουμε όλους από νωρίς στο γήπεδο. Αφενός για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες γιορτής ανάλογες της ιστορικότητας του αγώνα, αφετέρου για την καλύτερη διευκόλυνση σας κατά τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο ώστε να αποφύγουμε τις καθυστερήσεις και τον συνωστισμό

Oι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18.30

Είναι απαραίτητο επίσης να επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα ρατσισμού, καπνογόνων, κροτίδων και μηνυμάτων που επισύρουν βαριές ποινές σε κάθε σωματείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ