ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευρωπαίος και ωραίος ο Ατρόμητος!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε ουσιαστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο παρά την ήττα στη Λεωφόρο, διότι είναι στο +11 από τον έκτο Αστέρα και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές. Η μόνη περίπτωση να μην βγει Ευρώπη.

Η εκπληκτική φετινή πορεία του Ατρομήτου "σφραγίστηκε" με την ευρωπαϊκή έξοδο, έστω και αν ηττήθηκε στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (1-0) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει 47 βαθμούς και είναι στο +11 από τον 6ο του πίνακα, Αστέρα, ο οποίος ηττήθηκε χθες (14/4) με 1-0 από τον Λεβαδειακό του Ζοζέ Ανιγκό στη Βοιωτία. Η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Οι Περιστεριώτες θέλουν πλέον να "κλειδώσουν" και την 4η θέση, έχοντας σημαντική απόσταση εννέα βαθμών από την Ξάνθη και εύκολα ή δύσκολα δεν θα κινδυνέψουν να την χάσουν. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον υποβιβασμένο Πλατανιά, μετά παίζει στη Λιβαδειά και κλείνει με την Κέρκυρα στο Περιστέρι.

Η μόνη περίπτωση βέβαια να μην βγει Ευρώπη ο Ατρόμητος, είναι να πάρει το Κύπελλο η ΑΕΛ και συνάμα ο Ατρόμητος να απωλέσει την διαφορά των εννέα βαθμών που έχει από την Ξάνθη, κάτι που φαντάζει από δύσκολο ως απίθανο.

Αν μη τι άλλο, μια σεζόν που ξεκίνησε με προβληματισμό το καλοκαίρι, όταν αποχώρησε αιφνιδίως ο Σα Πίντο και ήρθαν δυο εξάρες στα φιλικά με τον Κάναντι στον πάγκο, συνεχίστηκε ονειρεμένα για τον Ατρόμητο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ