ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευκαιρία για δοκιμές από τον Κάναντι

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Κέρκυρα τους Ρισβάνη, Γιαννιώτη και Κυριακίδη.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και παίκτες όπως ο Οριόλ που ακόμα δεν έχει παίξει θα έχει ο Νταμίρ Κάναντι στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την Κέρκυρα.

Ο Αυστριακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Γιαννιώτη, Ρισβάνη αλλά και τον Κυριακίδη και συμπεριέλαβε σε αυτή τον Οριόλ και τον Ζησόπουλο που δεν υπολογίζει για τους αγώνες πρωταθλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Α.Ο.Κ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μενσά, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Νάτσος, Μανούσος, Ντάουντα, Οριόλ, Ζησόπουλος, Ντιγκιινί και Μπουσούλατζιτς.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο.

Όσοι αγωνιστούν με τον Α.Ο.Κ. θα επιστρέψουν μετά το παιχνίδι στο Μαζαράκη για Spa".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ