ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Έχασε" τον πατέρα του ο Εμπόου του Ατρόμητου

"Έχασε" τον πατέρα του ο Εμπόου του Ατρόμητου
Εμπόου INTIME SPORTS

Θλιβερό μαντάτο για τον Πάπε Εμπόου του Ατρόμητου. Μία μέρα μετά το εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο Σενεγαλέζος ενημερώθηκε για τον χαμό του πατέρα του. Δεν κατέστη εφικτό να πάει στην πατρίδα του ο Αφρικανός.

Ίσως τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του βιώνει ο Πάπε Έμποου, ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, ο οποίος έμαθε το θλιβερό μαντάτο της απώλειας του πατέρα του, που ζούσε στη Σενεγάλη. Ο ποδοσφαιριστής μόλις την Πέμπτη (3/9) πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έχοντας υποβληθεί σε σοβαρή εγχείριση στο γόνατο που θα τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων.

Λόγω της μετεγχειρητικής του κατάστασης και του κινδύνους να υποστεί θρομβώσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, το ιατρικό επιτελείο του ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Σενεγάλη γνωρίζοντας πόσο οδυνηρό είναι αυτό.Έτσι ο Πάπε δεν θα μπορεί να πει στον πατέρα του το τελευταίο "αντίο", γνωρίζοντας και ο ίδιος πόσους κινδύνους εγκυμονούσε ένα τέτοιο ταξίδι.

Μόλις η κατάσταση του το επιτρέψει, ωστόσο, θα επισκεφθεί την πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα. "Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια" ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ