ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έβγαλε αποστολή ο Δέλλας για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Έβγαλε αποστολή ο Δέλλας για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στην διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές για τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός άφησε τους Ντιγκινί, Στόιτσεφ και Κρουσέλ.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό δίνει την Τετάρτη το απόγευμα ο Ατρόμητος με την ομάδα του Περιστερίου να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε αποστολή για την αναμέτρηση αφήνοντας εκτός τους Ντιγκινί, Στόιτσεφ και Κρουσέλ ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Λαζαρίδη από την Κ20.

"Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την περίοδο 2016-17 δίνει αύριο η ομάδα μας η οποία θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου (21.15)

Την αποστολή που επέλεξε ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο, αποτελούν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος Ν., Κιβρακίδης, Κατράνης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Μπάγκα, Μπρίτο, Μπίτολο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος Δ., Ζησόπουλος, Κεϊτά, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Νάτσος, Γροντής, Λαζαρίδης (Κ20).

Οι Ντιγκινί, Στόιτσεφ, Κρουσέλ, Θεοδωράκης, Τσατσόπουλος θα προπονηθούν πριν τον αγώνα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ